@upupup Nie p🤬l, czytałem ten artykuł jest h🤬ja warty. Oparty na śmiesznej statystyce, wprowadzającej ludzi ( tych mniej myslących) w błąd logiczny. Na szczęście ludzie połapali się o co biega i odpowiednio zareagowali w komentarzach
Tak sie sklada ze znam te statystyki ,, polskich zgwalceń" wiekszosc to prostytutki zglaszaja bo nie zaplacil albo w domu dala a pozniej cos nie przypasilo i zglasza. Drodzy panstwo klasycznych zgwalcen w wykonaniu europejczykow praktycznie nie ma!!!
Sorry zapomniałem że w Polsce można oglądać i słuchać tylko rydzyka i TV trwam
W ogóle co za argument. Typ sie nie przejmuje, że wkleja link od najbardziej stronniczego "dziennikarza" w kraju "bo w końcu druga strona też ma stronnicze media" no k🤬a :v jak w tym kraju ma być dobrze, skoro idioci nawet nie próbują dążyć do obiektywizacji mediów?
Przecież to po lewej stronie standard. Lewicowca najlepiej zniszczy drugi lewicowiec.
Słyszałem dyskusję dwóch ludzi, spod jednej lewicowej ideologii. Kłócili się cały czas do momentu, w którym osoba trzecia uświadomiła ich, że mówią o tym samym. Po prostu lubicie się wykłócać.