A w Marsyfili muzułmańskiej taki piękny łuk tryumfalny stoi cały osrany i oszczany chyba tylko po to aby symbolizować upadek kultury zachodniej. Bądźmy dumni z tego że jesteśmy Polakami !
A w Marsyfili muzułmańskiej taki piękny łuk tryumfalny stoi cały osrany i oszczany chyba tylko po to aby symbolizować upadek kultury zachodniej. Bądźmy dumni z tego że jesteśmy Polakami !
Dumni z bycia Polakami. Ty byś pewnie wolał Tuska/Kopacz/Nowaka i tą k🤬e co obwiniała Polskę za niemieckie obozy koncentracyjne?
Ja bym wolał mądrych Polaków, bo ktoś kto wybrał największych złodziei i głupków z PiS sam nim jest. PO mi wisi jak każda partia w naszym kraju, jednak takiego złodziejstwa nie było nawet przy aferze FOZZ, ale zapewne gówno o tym wiesz
podpis użytkownika
No risk, no fun...Pis/po/psl/konfa i inne gówna też mi zwisają, ale to Ty politykę wmieszałeś. Każdy z nich kradł/kradnie/kraść będzie, ale mi znowu przeszkadza szkalowanie ojczyzny i obywateli tego kraju, a w tym dobrzy są lewacy. Lgbt-ciule też mi przeszkadzają - znowu tępa lewica ich propaguje jako normalnych. Nielegalni imigranci - to samo. Czego lewica nie proponuje? Normalnych zmian jakich oczekują obywatele - uproszczenie podatków i przepisów prawa na przykład