Witam, ameryki nie odkryłem ale tak sobie pomyślełem że można komuś to nawinąć. Cioci, koledze, koleżance, wójtowi czy ryszardowi petru. Otóż jak już leci kritikal w postaci pojazd z kabiną oszkloną i szczelną w wodzie poniżej lustra wody jest jeszcze szansa na przezycie. Po pierwsze miej w zagięgu swym elementy które poczynią destrukcję owej szyby. Zbijak do szyb, tudzież młotek wyniesiony z jakiegos pojazdu komunikacji miejskiej. But czy łokiec nie wystarczą. Jeśli wpadłeś wybij natychmiast szybę, odsuwając się głową w stronę przeciwną do anihilowanego szkła i poszekaj na zalanie. Fala która się wdziera wraz ze szkłem, może uszkodzic wzrok wiec uwaga. Zalanie pojazdu sprawi wyrównanie ciśnień pomiędzy wnętrzem zbiornika wodnego a wnętrzem pojazdu. Wtedy można podjąć próbę otworzenia drzwi oraz ucieczki. Sądzę iż warto w społeczeństwie rozpowrzechniać takie rzeczy bo ludzie nie mają bladego pojęcia o rzeczywistości a ona lubi zaskoczyć. 5 ofiar wypadku to już bardzo niedobra rzecz. Sadistic uczy i bawi od lat.