donszymon napisał/a:
@xiontZ
Jak będziesz miał kiedyś dziewczynę która ma konto na fb to jej też powiesz że jest narcystyczną k🤬ą? Czy napiszesz to na sadisticu, a przy niej będziesz chodził na paluszkach? Chociaż jak jesteś taki naprawdę jak w internecie to nie wiem czy w ogóle masz jakichś znajomych...
Mam narzeczona i na początku związku powiedziałem jej, ze tego nie uznaje. Miala konto na naszej klasie. W sumie nie wrzuciła nigdy żadnego zdjęcia i ogólnie nie używała tego konta praktycznie wiec nie miała żadnych oporów z usunięciem tego. Od tamtej pory trzymamy się zdała od tego gówna. FB potrafi rozp🤬olić związek. Miedzy wami się nie układa a inny koleżka jest taki fajny bo takie ma fajne zdjęcie profilowe i pisze takie fajne rzeczy wiec jeb, gotowe. Poza tym trzeba być twardym. Ty jesteś p🤬ką, która pozwoli dziewczynie na wszystko byleby zamoczyć, nie? Wnioskuje tylko po twojej wypowiedzi. Jeżeli coś ci nie odpowiada w jej zachowaniu to porozmawiaj z nią o tym. Powinna zrozumiec mimo, ze jest uzytkownikiem FB
babycow napisał/a:
@ xiontZ
Pewnie nie masz konta na fc, nk, bo zadnych znajomych nie masz...
Mam kilku "żywych". Ty możesz mieć masę znajomych a nie spotkać żadnego osobiście bo siedzisz na FB i nie masz czasu spotkać się na piwie albo wyjechać za miasto. Ale spoko nie należy się unosić. Nie wiem czy masz konto na FB, NK czy NKWD. To twoja sprawa ale wiedz, ze jeżeli udostępniłeś swoje dane czy zdjęcia to jesteś tym kim jesteś. Debilem podążającym za tłumem

Podejrzewam, ze posiadanie konta na FB czy innym dziadostwie tego pokroju wiąże się z brakiem akceptacji w realnym świecie. Wstawianie zdjec typu "Ja i mój nowy samochód" albo popularnych dzióbków jest rozpaczliwa próbą zyskania aprobaty u "znajomych"