Do twojej warwsiawy , nie no zaorałeś się .Te przyjezdne, również z twojej wiochy, zgadza się !!!
Od przeszło 40 lat obserwuje napływ elementu do mojej Warszawy i z roku na rok jest gorzej.
Coraz głupsze osobniki od Was mi tu przysyłacie, @ kondoniu postaraj się bardziej
@ W Warszawie już mało zostało Warszawiaków. Ja tu mieszkam od urodzenia i dałem piwko dooniu, bo ludzie którzy tu mieszkają to debile, niestety. Może i to ludzie napływowi, ale stanowią oni już znakomitą większość Warszawy.
to, że się tu urodziłeś nie znaczy, że jesteś warszawiakiem, ja w szkole byłam jedyną osobą, której dziadkowie mieszkali w Warszawie, reszta jeździła na wakacje do babci na wieś, warszawiaków zostało w Warszawie bardzo mało, moja rodzina przeżyła wojnę, bo uciekli na Pragę... cały ten motłoch przyjechał po wojnie i sadzili kartofle pod balkonami... dla mnie ktoś kto się chwali, że jest warszawiakiem, najpewniej nim nie jest... dodatkowo muszę powiedzieć, że ludzie którzy teraz przyjeżdżają do Warszawy są o tak o niebo lepsi niż ta cała wiocha z czasów PRL