Wysłany:
2012-01-16, 0:28
, ID:
926961
Zgłoś
Mógłbym ci rzucać zespołami który ty też nie znasz za chiny, a znawcą jesteś przecież. Morello jest wrzucany do setki największych gitarzystów heavymetalowych wszech czasów, wiesz o tym pewnie ale wolisz to wymazywać z pamięci. Satrianiego wymieniłem w kontekście najlepszych GITARZYSTÓW według mnie , ale ty czytać po polsku nie umiesz ze zrozumieniem wiec ziapa na kłódkę stary, popraw swoje umiejętności czytania w tak obcym ci chyba języku jak ojczysty bo masz chyba już omamy wzrokowe. Do wiadomości Soad to jakaś tam odmiana metalu alternatywnego niekiedy zwanego za "nu metalem" którego nikt za metal nie uważa, jeśli jest zorientowany w temacie, a ty jak widać nie. Akurat numer No Leaf Clover Metallic'i wrzuciłem bo go lubię i takie miałem gimbusie widzimisię a do tego zagrali go z orkiestrą symfoniczną(zresztą tak jak cały album), co jak stwierdziłeś żaden brudas nie dał by rady, a popatrz zespół należący do wielkiej 3 thrashu jakoś dał.
Co do PRS i Pensy to znam i owszem, ale w swoim zadufaniu stwierdziłeś że nie.
Kiuas, Eyes of Noctum, Asmegin, Spastic inc., Made of Hate, Archeon, Pleroms Gate, Scar Symmetry, Christ Agony, Hermh, Arkona, Vintersorg, The Agonist, Arch Enemy, Tides Fron Nebula, Thempest, Abused Majesty, Manowar, Armaggedon, W.A.S.P., Engel, Morbid Angel, Cannibal Corps, King Diamond i wiele wiele innych temu podobnych, jak chcesz to przejrzyj, to tylko drobna cząstka z moich zasobów. O muzyce ciężkiej to jednak ty mniej wiesz bo jesteś ignorantem , utwory wrzucone przez ciebie przesłuchałem z zainteresowaniem, natomiast ty, pewnie na żaden z w/w nawet się nie odważysz.
Skończ już stary nawoływać do normalnego wyglądu bo to nikogo już nie rajcuje, pisz tu sobie dalej , a niech tobie podobni liżą ci dupę, zawsze będziecie "wygranymi" bo nam po prostu nie chce się wchodzić w głębsze dyskusje, sam nie wiem po co ja tu aż tak się wysiliłem dla takiego oratora normalności i mistrza czystości, oby ci stary łysina prędko się pokazała to będziesz miał kolejną oznakę wyższości, tylko jeśli twój ojciec nie łysiał to ty o tym możesz zapomnieć, kwestia genów i niczego innego. Jeszcze raz, tym razem naprawdę ostatni. CYA