Kolego "kmonnz", nie zazdrość lecz smutek pała mnie gdy widzę młodych ludzi szanujących o to te niby pojazdy a niszczące dobre samochody. Sam mam poloneza, większość posiadaczy vw by takiego jak mój zakatowała, rozbiła, pocięła i na złom. Ja jednak wolę wybrać dobre i prawdziwe auto które nadaję się do jazdy i przy uderzeniu czołowym wiem, że wyjdę z niego cało. Tylko tyle mogę powiedzieć i szkoda mi iż nie produkują tak dobrych samochodów jakie produkowano w warszawie na Żeraniu w fabryce FSO. Tyle ode mnie. Pozdrawiam wszystkich hejterów i miłośników pseudo samochodów(vw)
Ps: Co do e36 to się zgodzę ale nie powiedziałem jakie auta z pod marki BMW i Audi szanuję bo nie wszystkie, więc za pochopnie nie wyciągaj wniosków![]()
nie ma to jak KR na mechanicznym wtrysku z wielkim turbo..... <lol> pozdrowienia dla vwmaniaków !! od ekipy z VWSLASK.PL
PS. EmpTy212 ssij ..... haha pewnie jezdzisz DAJEWO i zazdrościsz![]()
mustang '69
chevy SS '80
camaro '67, '68, aczkolwiek przyznam, że ten nowy też całkiem, całkiem.
podpis użytkownika
news.asiantown.net/r/20999/mexican-drugcartel-post-chainsaw-execution-...Pamiętajcie nie sztuka kupić nową furkę odpicowaną , sztuką jest ze starej furki wykrzesać młodość !
Audi , VW , Skoda to jedno i to samo ....
Co z tego że auto ma 100 czy 200 tys. na liczniku , ale jeździ i nie ma poważnych usterek .... Zobaczymy jak te nowe cacka będą jeździły jeśli tyle nabiją na swoich zegarach ....
Pozdro z pomorza dla VWmaniaka![]()
nie ma takiego modelu jak ss poza tym konceptem. Dlatego pytałem o jaki chodzi czy o monte carlo, chevelle, impala? Z tej wypowiedzi domyślam się, że o camaro. SS to takie samo oznaczenie jak R/T u dodge, czy S zamiast A w Audii.
Osobiście wolałbym Chevelle SS z 1970, bo ma świetną linię nadwozia.
Hahaha odezwał się j🤬y hipokryta... Volkswageny są ble i hitlerowskie, ale Audi i Bolidy młodzieży wiejskiej już są ok (mimo, że są robione przez ten sam jak to nazwałeś hitlerowski kraj). Dobry jesteś.![]()
Kolego "kmonnz", nie zazdrość lecz smutek pała mnie gdy widzę młodych ludzi szanujących o to te niby pojazdy a niszczące dobre samochody. Sam mam poloneza, większość posiadaczy vw by takiego jak mój zakatowała, rozbiła, pocięła i na złom. Ja jednak wolę wybrać dobre i prawdziwe auto które nadaję się do jazdy i przy uderzeniu czołowym wiem, że wyjdę z niego cało. Tylko tyle mogę powiedzieć i szkoda mi iż nie produkują tak dobrych samochodów jakie produkowano w warszawie na Żeraniu w fabryce FSO. Tyle ode mnie. Pozdrawiam wszystkich hejterów i miłośników pseudo samochodów(vw)
Ps: Co do e36 to się zgodzę ale nie powiedziałem jakie auta z pod marki BMW i Audi szanuję bo nie wszystkie, więc za pochopnie nie wyciągaj wniosków![]()