Autorze, po pierwsze "złodziej" i "cygan" to jest jedno i to samo, a po drugie, mam nadzieję, że dając tytuł temu oto tematowi, miałeś na myśli "złodziei".
Autorze, po pierwsze "złodziej" i "cygan" to jest jedno i to samo, a po drugie, mam nadzieję, że dając tytuł temu oto tematowi, miałeś na myśli "złodziei".
To smutne, za niedługo tak będą mówić o Polakach jeżeli już nie mówią :/ Znam sporo ludzi którzy wyjechali za robotą (nie chciało się uczuć, budowa to za ciężka praca, staże za małe i milion innych wymówek jak tutaj nie da się pracować) w cale nie bronie systemu w którym żyje bo nawet dziecko wie że jest c🤬jowy. Chcę tylko zwrócić uwagę na różnice między ludźmi wykształconymi a czystym plebsem który tak jak cyganie okupują niczym szarańcza Europę. Tamtejsze społeczeństwo komentuje bardzo negatywnie nasz pobyt np w Holandii czy Anglii.
Drugą rzeczą na którą bym zwrócił uwagę to honor nie dał bym się pomiatać np muslimowi w Anglii no k🤬a nigdy. Jak już wyjeżdżać to rządzić!
Nie wiem skąd się to bierze ale Polacy "zaczynają czarnieć" mówię tutaj o porównaniu to taniej siły roboczej, murzynów z Afryki i niewolnictwie.
I k🤬a ta duma gdy już wróci do kraju z pełnym portfelem, głowa podniesiona jak by prezesem był ale za granicą traktowany jak upośledzony do mycia garów lub sprzątania :/ na każde zawołanie gotów op🤬lić pałę przełożonemu :/