konto usunięte

Pamiętacie piwo EB ? Które zresztą od jakiegoś czasu wraca do sklepów ? Poznajcie historię miejsca gdzie niegdyś je produkowano Obiekt, który kiedyś napędzał rozwój miasta, obecnie stoi opuszczony 
Więcej zdjęć z budynku znajdziecie na naszej stronie albo FP do którego linku podać nie mogę ale zainteresowani na pewno znajdą 

Sprawdź nasze inne eksploracje ! 

Pozdrawiam Opuszczone3city
                                                                                            Więcej zdjęć z budynku znajdziecie na naszej stronie albo FP do którego linku podać nie mogę ale zainteresowani na pewno znajdą

Sprawdź nasze inne eksploracje !

Pozdrawiam Opuszczone3city

. Żłopię to co mi podchodzi, jest w miarę tanie i trzepie baniak. Jak mam ochotę na kapkę lepsze piwko to trzasnę sobie porterka czy koźlaka z jakiegoś browaru ale się nie spuszczam nad "regionalnymi".
 . Żłopię to co mi podchodzi, jest w miarę tanie i trzepie baniak. Jak mam ochotę na kapkę lepsze piwko to trzasnę sobie porterka czy koźlaka z jakiegoś browaru ale się nie spuszczam nad "regionalnymi".
                                                                                                         Co teraz, jak żyć?
  Co teraz, jak żyć?