nie godny uwagi, nie godny nawet odtworzenia. Nie nabijac temu pedalowi wyswietlen
Byś sam coś dodał zamiast p🤬lić. 0 tematów a pierwszy by skrytykować (nie mówię, że krytyka jest zła, ale merytorycznego podejścia do niej u Ciebie ni c🤬ja nie widzę).![]()
A za Urbana zawsze piwko, ze względu na to, że ciekawie opowiada o miejscach poza naszą kochaną ojczyzną. Dla mnie fajny sposób na zaplanowanie podróży jak hajs się zgodzi.![]()
To ja go poprę, bo mam ich trochę więcej. Nauczcie się wreszcie do czego ten dział służy. Podpowiedź: historia i dokument, nie historia lub reklama jakiegoś żydtubera. Oby kiedyś się wycofali z płacenia takim i tym samym produkowania masy bezużytecznych społecznie pajaców bez żadnego doświadczenia zawodowego.0 tematów a pierwszy by skrytykować (nie mówię, że krytyka jest zła, ale merytorycznego podejścia do niej u Ciebie ni c🤬ja nie widzę).
Byś sam coś dodał zamiast p🤬lić. 0 tematów a pierwszy by skrytykować (nie mówię, że krytyka jest zła, ale merytorycznego podejścia do niej u Ciebie ni c🤬ja nie widzę).