GuStaff22 napisał/a:
Jeżeli jesteś nowy na sadolu to narazie obserwuj, nauczysz się czegoś a potem masz prawo do samodzielnej wypowiedzi.
Podziel sobie liczbe swojego super IQ przez liczby otrzymach piw
i otrzymasz wspaniały wynik,jak jestes glonem to IQ 9,9 to duzo
Sadol towarzyszy mi od kilku lat, nie interesują mnie żadne piwa (i tak ich nie wypiję, to tylko nic nie znaczące cyferki przy kilku pixelach), nie dążę też do tego aby stać się waszym pupilkiem, nie potrzebuje waszej aprobaty. Komentarze dodawane do tematów są jak najbardziej subiektywne. Każdy może mieć swoje zdanie bez względu na ilość napisanych postów czy założonych tematów. Możesz się z nim zgodzić bądź też nie, także bij brawo albo sp🤬alaj. Pewnie nic bym nie napisał, jeśli uznałbym, że nie jest to warte zachodu. Z roku na rok sadistica zalewa coraz większa fala gówna i bezsensownych tematów. Pisząc posta takiego jak powyżej, mam nadzieję, że chociaż jeden z użytkowników ogarnie, że rzeczy c🤬jowe są c🤬jowe i nieważne jakim smakołykiem to posypiesz nadal będą c🤬jowe. Kto jak kto ale taki śmieć jak Ty nie ma prawa decydować o tym kiedy, kto i jak może się wypowiadać. Pozdrawiam.