RządzONcy??
że "Cię" uraziłem i mam nadzieję że "Twoje" uc
Dlaczego usiłujesz go obrazić?
Masz tak niewielkiego penisa, że zamiast przeprosić za błąd, to wstawiasz w cudzysłów zaimki, by podkreślić co? Że to nie on? Że nie jego?
Pośpiech jest wskazany przy łapaniu pcheł i jedzeniu ze wspólnej miski - nie przenoś tego na inne dziedziny życia.
Czytaj: sprawdzaj przed wysłaniem.
Ad rem: ryj też rozpaczliwie wołający o rozum:
Szfaby to zdyscyplinowany naród. Jak jest przykaz kochać ż🤬dów to ich kochają, ale jak padnie hasło utylizować to też będą równie sumienni.
Takie akcje jak ta budują tylko elektorat AFD. która wprost wzywa do zrobienia porządku z brudasami.
Rządzący sami wpychają ludzi w objęcia politycznych ekstremistów, a później zdziwienie, że wygrywają "faszyści"
Widziałem Ukraińca u mnie w żabce. Od razu poznałem, że to oni, bo jako jedyny z całej kolejki się uśmiechał do ekspedientki. Oni zawsze muszą się na siłę odróżniać, zamiast wtopić w tłum...
Pewnie! J🤬e lewactwo centralnie sterowne przez ż🤬dów! I środowiska LPG! Nazistsa Zalensky i banderowcy to największy problem. Ostatnio widziałem jak u mnie na osiedlu ukraincy w Lidlu rozcinali jednorazówki na dziale warzywnym. Wszystko po to żeby ludzie wsadzając jabłka musieli je z ziemi podnosić (brudne i obite).