podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Daj Boże. Prawda jest jednak taka że jak się chcesz wykształcić a do tego zdobyć dobre papiery, musisz to zrobić sam
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<1. Czyli może zrezygnujmy całkowicie z obowiązku edukacji do lat 18 skoro i tak wszystkiego trzeba nauczyć się samemu ? ....
2. Ewentualnie a może właśnie głównie powinna też rozpalać zainteresowanie danym tematem w dzieciach.
Każdy jest inny i każdy może mieć dryg do innych rzeczy.
Ad1. W zasadzie pisać i liczyć dzieci umieją już w przedszkolu, tak więc nie widzę potrzeby przymusu szkolnego. W IRP go nie było, w IIRP tylko podstawówka jeśli było do niej mniej niż 3km. Dopiero komuniści wprowadzili "ład" jaki teraz mamy, razem z czerwonymi larwami zasiadającymi w ZNP. Ja nie widzę potrzeby przymusu, jak ktoś chce dzieci wykształcić to i tak to zrobi, ale jak chce synowi zapisać gospodarstwo czy warsztat to po co?
Ad2. Ja zajebiście rysowałem w podstawówce, i co z tego? Dobrą robotę dostałem bo poza nic nie wartym mgr, wziąłem dupe w troki, i zdałem certyfikaty z języka oraz papier z dużej amerykańskiej korpo, za własną kasę, i po roku pozauczelnianej nauki.
Oprócz tego to Ż__zi bardzo przykładają wagę do wykształcenia, nie wolno nam brać z nich przykładu.