podpis użytkownika
"Najlepszą formą obrony jest atak" - Adolf HitlerŁadny ten Sankt Petersburg
podpis użytkownika
"Najlepszą formą obrony jest atak" - Adolf HitlerNa Ukrainie w Rosji czy Białorusi tak jest. Większe miasta są dosłownie piękne, a 10 km za takim miastem psy dupami szczekają. Do tego popatrz sobie na sieć autostrad w tych państwach. Ukraińcy mówią że u nich nie ma dróg tylko są kierunki. Rosja Białoruś i Ukraina to dosłownie państwa z dykty. Stolice albo większe miasta są piękne, i na tym koniec. Cała reszta to dzicz oraz dziki zachód. Rosja ma PKB takie, jak Holandia oraz Belgia razem wzięte. Tylko spójrz na mapę jakie duże są Belgia oraz Holandia a jaka jest Rosja. Swego czasu byłem na Białorusi. W Mińsku myślałem że mi oczy wyjdą na wierzch. Miasto piękne jak na filmie powyżej. Natomiast gdy pojechałem na wieś to czas tam zatrzymał się w latach '20 XX wieku. Chałupy kryte strzechą oraz eternitem, a sracz na podwórzu, a nie w domu.
Ale uzbrojeni są po zęby. Bo im wszyscy zagrażają.
podpis użytkownika
"Najlepszą formą obrony jest atak" - Adolf HitlerI to rozumiem jeszcze oklepać samochód żeby debil co spowodował wypadek nie miał co z niego zbierać ani remontowac
podpis użytkownika
"Najlepszą formą obrony jest atak" - Adolf HitlerNie wiem, czy piszesz to na serio, czy ironicznie, ale oni próbują po prostu pozbyć się szyby, bo drzwi od strony kierowcy są zablokowane, otwierają się od strony pasażera, a samochód jest do góry nogami.
podpis użytkownika
Zastrzegam sobie prawo do obrażania idiotow.Na Ukrainie w Rosji czy Białorusi tak jest. Większe miasta są dosłownie piękne, a 10 km za takim miastem psy dupami szczekają. Do tego popatrz sobie na sieć autostrad w tych państwach. Ukraińcy mówią że u nich nie ma dróg tylko są kierunki. Rosja Białoruś i Ukraina to dosłownie państwa z dykty. Stolice albo większe miasta są piękne, i na tym koniec. Cała reszta to dzicz oraz dziki zachód. Rosja ma PKB takie, jak Holandia oraz Belgia razem wzięte. Tylko spójrz na mapę jakie duże są Belgia oraz Holandia a jaka jest Rosja. Swego czasu byłem na Białorusi. W Mińsku myślałem że mi oczy wyjdą na wierzch. Miasto piękne jak na filmie powyżej. Natomiast gdy pojechałem na wieś to czas tam zatrzymał się w latach '20 XX wieku. Chałupy kryte strzechą oraz eternitem, a sracz na podwórzu, a nie w domu.