Jestem motocyklistą i rwę na motocykl więcej dup niż Wam się wydaje. Nie umiem jezdzic, wiec jezdze jak p🤬da 50 po miescie, ale dupy nawet tego nie sprawdzają. Zalicza 2 dupy w tygodniu, zobacz jak...
Daj debilowi nóż to się skaleczy, daj debilowi motor to zostanie dawcą.
Jak się odp🤬la cyrki zap🤬lając choćby 60 na godzinę to trzeba być skończonym debilem, aby robić to w samej koszulce, bez jakichkolwiek ochraniaczy. Sama skórzana kurtka wystarczyłaby, żeby nie spędził miesiąca w szpitalu na przeszczepie skóry. Tępią się sami, więc nikomu ich nie szkoda.
Jestem motocyklistą i rwę na motocykl więcej dup niż Wam się wydaje. Nie umiem jezdzic, wiec jezdze jak p🤬da 50 po miescie, ale dupy nawet tego nie sprawdzają. Zalicza 2 dupy w tygodniu, zobacz jak...
Trzeba im oddać, że wybrali jakąś małą, boczną dróżkę do poszukiwania kalectwa. Zatem narażają jedynie swój rdzeń kręgowy.
I to z kamerami na głowie! Oby tak dalej, panowie!
podpis użytkownika
“Lewicowość jest czymś w rodzaju fantazji masturbacyjnej, dla której świat faktów nie ma większego znaczenia” — George Orwell
Uwielbiam patrzeć jak debile próbują robić jakieś ewolucje w momencie gdy są ubrani w koszulkę, trampki i jeansy. K🤬a to jest tak piękne, że aż się płakach chce ze szczęścia. Jedyne czego mi brakuje, to jeszcze fotek po.