Wida膰 偶e zimno im na Ukrainie nie s艂u偶y, jakie艣 takie niemrawe ruchy maj膮. Albo to najgorsze 艂ajzy przyjecha艂y na Ukrain臋 bo tych lepszych w贸dz ju偶 dawno sprzeda艂 do kraj贸w zachodnich. Ci by艂o w chrywnach op艂aceni przy kasie.
Co jak co mozna p馃がlic. Kiedys na emigracji wjezdzalem na puche (kryminal) taki bardzo hardkorowy troche morderstw I duzo zyletkowania i nozowania. Polacy jak mnie poznawali to sie pruli i dop馃がlali. Dla kogo handlujesz itp mimo ze NIE handlowalem. A czarny muzlumanin od razu mi pomogl I uspokoil. Duzo mu zawdziecxam. Czasem malpa lepszym czlowiekiem. Dalej uwazam ze to j馃がa dzic ale tez uwazam ze to kwestia otoczenia. A polak polakowi polakiem
Przywioz艂a sobie Ma艂pke z wakacji( ,mo偶e taka moda teraz u nich )a ma艂pa spotka inna ma艂p臋 i teraz walcz膮 o teren banany samice czy o co oni tam walcz膮
Nowomowa partyjna ma si臋 dobrze. Ostatnio przyj臋艂o si臋 te偶 m贸wi膰 "na Donbasie" zamiast w Donbasie. Poj馃がa akcja jak si臋 troglodyci j臋zykowi bior膮 za media. Jeste艣my na Litwie, na Malcie, na Islandii, ale za to w Ukrainie XD
na Malcie, na Islandii bo to wyspy. Tak samo jak nie m贸wisz w Mazurach tylko na Mazurach. Ja wiem, 偶e ci臋偶ko by艂o ci do szko艂y wstawa膰 ale po co robisz z siebie ba艂wana?