Niby skąd wiesz?
Doskonale wiem, że z p0lkami byłoby co najmniej równie źle.
podpis użytkownika
mam w dupie małe miasteczkaZnowu wyjeżdżasz z krzywymi tekstami na Polskę i Polaków. Ty komuszo żydowski pomiocie.
To nie są żadne krzywe teksty, to jest sama prawda o polskich witaminkach. Szkalowanie Ukraińców ci już nie przeszkadza, cebulaku? Tylko polskiego narodu wybranego, pogardzanego przez wszystkich, nie wolno obrażać. Jakby ciągle był u nas komunizm, to takie wyp🤬y jak ty pierwsze by się roz🤬bywały na komisariacie MO jak popiełuszko w bagażniku. Biedaku k🤬a polaku.
podpis użytkownika
mam w dupie małe miasteczkaSzkalowanie Ukraińców mi nie przeszkadza gdyż to nawet nie naród. Co reszty twoich głupich tez.... Sam sobie wystawiasz opinię jadąc po ks. Popiełuszce. Tylko żydowsko komunistyczna k🤬a jest zdolna do takich tekstów. Masz geny Morela, Kryżego, Ostapowicza i tego typu bękartów.
Wielokrotnie wypowiadasz się na temat Polski i Polaków w sposób obraźliwy - najśmieszniejsze że robisz to w języku polskim. Matka była zbyt leniwa żeby nauczyć cię Jidisz? Ojcu się nie chciało uczyć cię cyrylicy?
Plwam na ciebie.
Bez odbioru, gdyż obrzydzeniem mnie napawa jakiekolwiek komunikowanie się z tobą. (tobą celowo z małej).
Pierwsze k🤬isko niezły szlauf, podziarana jak patus i te sztuczne ochydne pazury. Prostaka biednego umysłowo niezależnie od kraju łatwo poznać.
Szkalowanie Ukraińców mi nie przeszkadza gdyż to nawet nie naród.
brzmisz trochę jak sadisticowy prawiczek co drze ryja na nygusy a jakby sprawdzić twoją historię przeglądarki to połowa wyszukań zawiera słowo "ebony".
Histerię z dupy wywołałeś u siebie jak baba z okresem szukająca zadymy o nic. Xanaxu się najedz.
Zdecyduj się Wołodia. Albo oni są banderowcami - czyli skrajnymi nacjonalistami ukraińskimi, albo nie są wcale narodem. Wyloguj się i idź zapytać pułkownika Sergieja jaka jest wasza konkretna linia bo się miotasz jak wasze jegry od dronów ukraińskich.
Z tym byciem ruskim botem to żartuje trochę. Zakładam że możesz być smutnym Polskim przegrywem życiowym z problemami psychicznymi i po prostu znalazłeś sobie patologiczną niszę z innymi świrami co się tych głupich Ukraińców czepiają bez większego powodu.
podpis użytkownika
mam w dupie małe miasteczkaOgólnie "to żartujesz trochę". Lubię takich żartownisiów. Pewnie nawet jesteś tęczowy i uśmiechnięty.
Jeśli nie rozumiesz dlaczego swołocz ukraińska jest godna pogardy to twój problem,nie mój.
Mam dla ciebie propozycję - jedź do nich na front -pomozesz im w walce o wolność.
Dadzą ci naszywkę z hitlerowskimi runami, swastę na hałer,a wieczorami poczytacie wspólnie Tarasa Szewczenko. Ot taki dorobek kulturowy tego wspaniałego narodu.
brzmisz trochę jak sadisticowy prawiczek co drze ryja na nygusy a jakby sprawdzić twoją historię przeglądarki to połowa wyszukań zawiera słowo "ebony".
Histerię z dupy wywołałeś u siebie jak baba z okresem szukająca zadymy o nic. Xanaxu się najedz.
Zdecyduj się Wołodia. Albo oni są banderowcami - czyli skrajnymi nacjonalistami ukraińskimi, albo nie są wcale narodem. Wyloguj się i idź zapytać pułkownika Sergieja jaka jest wasza konkretna linia bo się miotasz jak wasze jegry od dronów ukraińskich.
Z tym byciem ruskim botem to żartuje trochę. Zakładam że możesz być smutnym Polskim przegrywem życiowym z problemami psychicznymi i po prostu znalazłeś sobie patologiczną niszę z innymi świrami co się tych głupich Ukraińców czepiają bez większego powodu.
Gdybyś nie był trollem albo smutnym przegrywem bo byś był w stanie wejść w mój profil cofnąć się do pierwszych komnetarzy i znaleźć pochwały/obrobny Korwina czy Nardowoców. Ale skoro jesteś ruskim trollem albo chorym na głowe przegrywem to jedyne co możesz to mi ubliżać od tęczowych.
Lubię mieć takie problemy co nie istnieją w realnym świecie, tylko w Twojej chorej głowie. Albo rusotrollisk wymyślę. Chciałbym mieć więcej problemów których nie ma.
Internetowa ciota, która o ile jest Polakiem a nie ruskim trollem, która pewnie teraz płacze że rudy fur dojczland Tusk przywraca pobór nie będzie mi tutaj moralizować i sugerować że mam jechać gdzieś.
Nawet zakładając że coś więcej niż Azow nosi symbole nazistów, trzeba być ostrym pojebem żeby brać stronę Rosjan w tej wojnie. I nie p🤬l mi że nie bierzesz, bo żyjąc w Polsce, w tej wojnie są tylko dwie strony. Albo wspierasz ukrów albo ruskich. Ewidetnie smakuje Ci pisior Putina bardziej niż pisior Bandery, więc trudno żebyś mi mógł tutaj moralizować o tym co ja trzymam w swoim ryju...
podpis użytkownika
mam w dupie małe miasteczka