Chciałem raz pewnej kobiecie, na której mi zależało, kupić perfumy Chanel 5 za 80 funtów. Można było płacić tylko gotówką, a miałem przy sobie 78 funtów. Nie kupiłem. Na szczęście, bo i tak mnie olała
@Bongman chcesz, mogę Ci oddać za darmo, bo dostałam od ojca w prezencie, ale jebią jak 90-letnia ciotka z Wałbrzycha. Nie wiem jak te perfumy mogą używać młode siksy
Kiedys pod kauflandem podszedl zakapturzony bulgar czy tam rumun czy tez jakis inny debil i mowie mu ze pewnie podrobka a ten za tego kapturu z zajebistym akcentem "zaajeebaane"
Jakie to zabawne,że pod każdym komentarzem bongmana znajduje sie fala krytyki i obsmiewania jego osoby,a on wiecej sie nie odezwie w danym temacie. Robi zawsze jeden jedyny krok-opisuje swoje historie z zycia,a reszte dopisują uzytkownicy.To takie rodzinne,jakby go każdy znał.Taki dobry wujek.
Ogólnodostępna część strony (nie wymagająca logowania) jest przeznaczona dla osób, które ukończyły 16 lat.
Niektóre podstrony oraz treści lub ich fragmenty posiadają dodatkowe oznaczenia klasyfikujące je jako przeznaczone wyłącznie dla osób pełnoletnich i wymagające stosownego potwierdzenia.
Rejestracja, zamieszcznie materiałów oraz komentarzy są przeznaczone wyłącznie dla pełnoletnich użytkowników strony.
Serwis ma charakter prześmiewczy, często sarkastyczny i ocierający się o czarny humor, z tego powodu nie będzie on odpowiedni dla każdego, a opisy materialów i komentarze do nich należy traktować z dużym dystansem.
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie*
* przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc. * wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie