nowynick napisał/a:
Mrągowie na Piknik Counrty to 3, a na Woodstocku 0. Wskaźnik agresji na tym wsiowym pikniku też znacznie większy - sam mało w zęby od naprutego miejscowego nie zarobiłem, bo mu nagle "stonka" (tak określają między sobą turystów na Mazurach) zaczęła przeszkadzać. Na Woodstocku nikt, nigdy nie zaczepił.
To ja sie wypowiem z racji tego ze mieszkam w mragowie a na woodzie bylem 8 razy:) fakt, w kostrzyniu jest bezpieczniej ale nie jest tak ze w moim miescie bija turystow:) W piknik country leja sie i miejscowi i przyjezdni tak samo chetnie, ale kto wypity szuka zaczepki i to po ryju dostanie nawet na imieninach swojej cioci. Na broodzie raz tylko mi plecak ukradli z namiotu. Ale juz tam nie jezdze bo jednak problem z higiena jest. Jestem juz zbyt wygodny aby myc sie pod kranami, potrzebuje raz dziennie prysznica, a nie mam zamiaru czekac w kolejkach poltorej godziny aby skorzystac z tych platnych. Dwa, ze smord tam straszliwy i sie juz przejadlo mi chyba. No moze jeszcze raz sie przejade z dziewczyna ale to wtedy tylko z wynajmem pokoju u kogos lub odp🤬le oboz z hamakiem, dachem, laweczka, jakims zakamuflowanym paleniskiem w wykopanym dole i polowym prysznicem jak na filmach z wojny wietnamskiej. No i wk🤬ia mnie jeszcze ta lewacka propaganda coraz bardziej tam obecna, ale to najmniejszy z powodow bo jak sie przyjezdzam bawic to polityke mam w dupie. A uroda dziewczyn tak jak i w zyciu, troche ropuch, mnostwo sredniawy ale i tez czesto jest na czym oko zawiesic.
Ogolnie jesli chodzi o woodstock to ja jeszcze na pare tych fajnych sie zalapalem a potem z roku na rok coraz gorszy, wiec jak ktos dopiero planuje sie wybrac to raczej odradzam, tym bardziej ze jak na zlosc od kilku lat potrafi akurat k🤬a przez te trzy dni padac codziennie i byc w c🤬j zimno w nocy, tak nam sie pogoda przestawila.
No i przekroj uczestnikow sie zmienil, coraz wiecej typowych sebixow szukajacych okazji do najebki i guza, a kiedys jedyne czego mozna bylo sie obawiac to ze jakis smierdzacy pancur przytuli sie w obloconych ciuchach do ciebie w swojej milosci do wszystkich stworzen napedzany jabolem.
No, to tyle. I zapraszam do mragowa na piknik country, tez c🤬jowo ale zazwyczaj pogoda juz lepsza:)