a no to wszystko jasne! W demokratycznym państwie trzeba mieć przecież zgodę magistratu na protestowanie, w przeciwnym wypadku należy się pała i do suki
Nie, on nie dostał pałą bo zorganizował nielegalną manifestację. On dostał pałą, bo - wbrew instrukcji policjanta - jej nie zakończył a potem wdał się w nim w pyskówkę. Policja nie eskaluje konfliktu a typ zaczyna się zachowywać agresywnie. Antykowidowemu podczłowiekowi się należało.
No dobra ale co to ma wspólnego z demokracja? Kolesie zaatakowali policjantów to i dostali tak to działa chyba w każdym kraju i ustroju politycznym
Nie, on nie dostał pałą bo zorganizował nielegalną manifestację. On dostał pałą, bo - wbrew instrukcji policjanta - jej nie zakończył a potem wdał się w nim w pyskówkę. Policja nie eskaluje konfliktu a typ zaczyna się zachowywać agresywnie. Antykowidowemu podczłowiekowi się należało.
podpis użytkownika
Kto rządzi przeszłością, w tego rękach jest przyszłość; kto rządzi teraźniejszością, w tego rękach jest przeszłość.tak, dokładnie.
Jak nap🤬lają BLM to jest burza braw, więc czemu oburzenie, że w Holandii też się nie p🤬lą?
podpis użytkownika
Kto rządzi przeszłością, w tego rękach jest przyszłość; kto rządzi teraźniejszością, w tego rękach jest przeszłość.Następny 'niedouk" chciał zabłysnąć. Już ci tłumaczę tłuku jeden. Karnister to pojemnik na paliwo. OBYDWIE formy są poprawne czyli KARNISTER oraz KANISTER ty durniu bez matury.
Mi kiedyś w zwolle zabrakło z ziomkiem paliwa psiarnia zabrała mnie na komisariat bo nie miałem karnistra (stacje tam są do 18 otwarte) i pała mnie nap🤬lała tym kanistrem po głowie! Wyrwałem mu ten karnister jebnąłem nim o ścianę i mówię Holenderska k🤬o cię zaraz roz🤬bie! Zadzwonili do mojego opiekuna ten przyjechał i mówi „K🤬a Michał ty książkę napisz i swoich przygodach w NL”
No k🤬a, co Ty masz w głowie, że takie coś wyprodukowałeś? "Nie dostał za opuszczenie klatki, tylko za to że nie chciał do niej wrócić". Czy Ty rozumiesz sens słów, które zapisujesz?
Poza tym @Sm_Jaca nie napisał o antycovidowych z🤬bach tylko o z🤬bach covidowych. Wszystko Ci się p🤬li.