poligon6 napisał/a:
Nawet wsród zdegenerowanych genetycznie Szwedów cięzko mówić o ubogaceniu genetycznym.
Zwłaszcza ze muslimy żenia się w systemie klanowym i rodowym z bliska rodziną, bambo wiadomo geny do dupy, chatke z gówna potrafia jedynie zrobic.
A co do Polski to Kidawa Błońska chce przyjmować, nie dziwne że PiS potem wygrywa.
Szwecja zdegenerowana? Chyba po imigrantach. To są tak mili ludzie, że w Polsce człowiek nie wie że tacy ludzie mogą istnieć. Wiadomo, że nie wszyscy. Jako kierowca byłem x razy w Szwecji. Dziewczyna kilka razy przyjeżdżała do firmy, w której stałem kilka dni (sam fakt, że jakakolwiek firma pozwala stać kilka dni na swoim terenie to już jest coś niespotykanego). Dziewczyna przywiozła mi i drugiemu kierowcy jedzenie, gdzie w Polsce czegoś takiego uświadczysz?
Tam każdy szwed Ci pomoże, a jak nie pomoże to musi być z nim coś nie tak.
Pomijam sposób rozmowy, gdzie na setki odwiedzonych firm może tylko jeden gbur mi się trafił, w dodatku nie z tej firmu do której jechałem, a zapytać o biuro firmy docelowej. Każdy poświęci swój czas, żeby Ci pomóc.
Trąbienia na drogach nie uświadczysz w Szwecji, jakieś zabawy z przekroczeniem podwójnej ciągłej to nikt na szwedzkich blachach, duńskie najczęściej.
Ich pobór opłat z dróg? Jedziesz ile masz do przejechania i później trzeba to uregulować, nie ma żadnych bramek z opłatami. Po jakimś czasie jak nie zapłacisz to wiadomo, że będzie problem, ale to jakoś ociepla wizerunek Szwedów, mają jakieś zaufanie do siebie.
Niestety chyba zapomnieli, że jak oni są mili dla każdego, to ktoś kiedyś się znajdzie kto im ten ład zaburzy, tutaj wkraczają imigranci, cali na brudno i robią rozp🤬ol, gw🤬ty, kradzieże.