pamiętacie filmik jak laska niszczy białego kochanego xboxa?
obejrzyjcie to.
W pełni zgadzam się z tą laską, to czarne gówno trzeba niszczyć
(wiecie, co czarne, to gówno)
tak mam życie
moge sobie pozwolic na taki wydatek to wydaje
i tak bardzo rzadko gram ale jak nie ma co robic to sobie wlacze konsole tak naprawde to mam je tylko po to by czasami pograc w fife online i tyle
i mam zycie
pamiętacie filmik jak laska niszczy białego kochanego xboxa? obejrzyjcie to
skoro odwołujesz się do już istniejącego tematu to po kiego ch... zrobiłeś osobny temat
teraz jest już chyba za późno więc nie będę tego przenosił ale następnym razem jak wrzucasz coś ewidentnie powiązanego z istniejącym tematem to dołącz się do niego tam też piwa dostaniesz
Ogólnodostępna część strony (nie wymagająca logowania) jest przeznaczona dla osób, które ukończyły 16 lat.
Niektóre podstrony oraz treści lub ich fragmenty posiadają dodatkowe oznaczenia klasyfikujące je jako przeznaczone wyłącznie dla osób pełnoletnich i wymagające stosownego potwierdzenia.
Rejestracja, zamieszcznie materiałów oraz komentarzy są przeznaczone wyłącznie dla pełnoletnich użytkowników strony.
Serwis ma charakter prześmiewczy, często sarkastyczny i ocierający się o czarny humor, z tego powodu nie będzie on odpowiedni dla każdego, a opisy materialów i komentarze do nich należy traktować z dużym dystansem.
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie*
* przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc. * wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie