Czy został na tym ultra tolerancyjnym internecie jeszcze ktoś, kto uważa że taniec (bez towarzystwa kobiet) jest kwestia czysto pedalska? To jest sadistic, chce oglądać cycki i łamane kości a nie gości z parkinsonem. Autorze tematu, z całym szacunkiem ale wyp🤬alaj z pedalskimi wstawkami.
Tak...widać ze słuchałeś moherowej muzyki i teraz jesteś potulnym ministrantem u księdza na plebani.
Świat się zmienia, każdy słucha to co chce. Gusta się zmieniają, podziwiam takich jak ci na filmiku, ze wolą spędzić dzień na dworze ćwicząc a nie siedząc przed kompem lub ćpając/pijąc na umór.
Walnij na całą parę techno to wszyscy w bloku zdechną, dodaj trochę hip-hopu to Cię wywiozą do Woodstock'u.. Wyjdź z tym gównem, a ja popieram kolegę wyżej.. Techno - komputerowo robiona muza którą w stanie jest zrobić każdy, pomachać palcami po płycie czasem żeby efekt był fajny i jedziemy, wszystkie laski nasze! Hip-hop - komercyjne polskie gówno które dzisiaj nie mówi nam niczego poza tym jak wielce być dresem, j🤬 policję i niczego poza tym ciekawego nam nie mówi.. Wszystkie wasze Peje, jakieś Kalibery, Pezety i wszystkie inne gówno to walona komercja i tyle... Jedyne co jak dla człowieka który nałogowo słucha rocka, metalu itp. to dla mnie jest do słuchania O.S.T.R i Grupa Operacyjna (jedno i drugie nie p🤬li wiecznie jak to był w kiciu i się naj🤬 czy jak to go policja złapała, czy też że jestem dresem mam wszystko w dupie możesz tarzać się w mojej kupie -.-) Tyle ode mnie, czekam na oponenta który odpowie coś sensownego a nie p🤬lnie mi wiązankę że ja jestem pojebem czy nie wiadomo kim ze względu że nie słucham tego komercyjnego gówna >_<