Tak nie robi siary i dlatego jesteśmy europejskimi cieciami. Głosujcie na Tuska barany to będziemy zadłużać się dalej.
Tak na marginesie poczytaj cały program WIP-u, a nie rzucaj hasełek z ONET-u.
Echelon sam robiłęś? jak tak to gratuluje
a co do ST też zajebiste
swego czasu pamiętam jak byłem taki malutki to na viwie leciało
czy innym komercyjnym c🤬jstwie
![]()
hahahaha bo Ty pewnie uważasz, że Tusk z liberałów się wywodzi:P Socjalizm bardzo dobrze rozumiem bo mamy z nim do czynienia od przeszło 60 lat. Ty nie rozumiesz nawet pojęcia ekonomia.
Obalone przez twoją starą chyba. Jeżeli dla Ciebie działania wolnorynkowe (obniżanie podatków, ograniczanie biurokracji, przeniesienie akcentu ekonomicznego na sektor prywatny, itp) są bajkami to pozdrawiam Cię po raz drugi niewolniku. Wszystkie bogate kraje zaczęły właśnie od wolnego rynku, wszelkie kryzysy przyszły dopiero gdy państwo zaczęło interweniować.
A te porównania do Hitlera to możesz sobie darować, bo póki co zdecydowanie Tobie mu bliżej.
A mnie twoja. Jeszcze gnojku prawa głosować nie masz a się wymądrzasz, w profilu se ustawiasz 71 lat zeby sobie członka wydłużyć.
Do Tuska nic nie mam - w sensie - jest "mniejszym złem" od innych polityków - np takiego JKM![]()
Tak ? Cytujesz książki które praktycznie na każdej uczelni ekonomicznej zostały już dawno obalone Tak to jest jak się nie czyta ze zrozumieniem.
Obalone przez twoją starą chyba. Jeżeli dla Ciebie działania wolnorynkowe (obniżanie podatków, ograniczanie biurokracji, przeniesienie akcentu ekonomicznego na sektor prywatny, itp) są bajkami to pozdrawiam Cię po raz drugi niewolniku. Wszystkie bogate kraje zaczęły właśnie od wolnego rynku, wszelkie kryzysy przyszły dopiero gdy państwo zaczęło interweniować.
A te porównania do Hitlera to możesz sobie darować, bo póki co zdecydowanie Tobie mu bliżej.