W sprawach "oficjalnych apeli rządu" dotyczących spraw medycznych nie należy się słuchac oficjalnych komunikatów tylko pójść do jakiejś ciotki/wujka/znajomego lekarza i zapytać co i jak, skoro lekarze je noszą to znaczy, że chronią. Trzeba zawsze robić to co lekarze, szczepienia na grypę też niby według oficjalnych komunikatów takie super i wspaniałe, a 92% lekarzy i ich rodzin ich nie wykonuje
3 lata siedziałem w tym kursie dołku w mestre (Wenecja) VIA Monte piana powiem tak z własnego doświadczenia oni niczym się k***a nie różnią od brudasów cyganów itp tam higiene znają paru mieszkańców a reszta to j***ne kloszarda spocone świnie itp na mało.tego od ch*ja Chińczyków oraz bangladeszow. Jadąc do padowy czy też chioggi tam jest syf tam śmieci wypie**alaj przez okno a teraz zdziwieni że się rozj***lo u nich
podpis użytkownika
Ola gringoHahahah debile... Życie pisze najlepsze scenariuszu . Prze właśnie takich idiotów myślący człowiek nie ma mozliwości normalnie żyć... Zmanipulowani kretyni robią zament. Ciekawe jak tacy ludzie będą o sobie mówić jak ta grypa minie... Cały garaż zaj🤬y biedronka..."Patrz Janusz ile mam makaronu kurła... 5 dni stałem kurła... Teraz Halina będzie mi przez rok gotować kurła... Ok idę się wymienić na ryż z Borowiakiem spod trójki kurła bo już rzygam tymi nitkami...."
Stary... Nawet nie próbuj ciemnoty edukować... Ja juz sie poddałem... Te k🤬y nie myją rąk nawet po sraniu, ile było mówione, że Wenecja zamieniła się w ściek etc.... Miałem tą możliwość, że byłem w 1998 tam i wiele lat później (jak w paru miejscach w eu). Także mam porównanie, a banda j🤬ych migrantów bandzie lokalnych "czyściochów" tylko pomogła + turyści... Ciekawe dlaczego masz kary po set euro i nawet zakazy wjazdu do Wenecji za zanieczyszczanie... Jednak palikany bez chęci zdobycia własnej wiedzy słucha tylko Boga TV... I co Bóg TV powie jest święte... Starzy, brudni, schorowani, bez dostępu do leków i zasad higieny... Tacy ludzie umierają i tam wirus sieję zniszczenie... Tępy zbieranina atomów...
Ale jak nosisz max 2h i/lub po każdym pacjencie podejrzanym o zakażenie ją zmieniasz to zmniejszasz ryzyko zakażenia siebie
podpis użytkownika
Rób tak, żeby TOBIE było dobrze, bo innym nigdy nie dogodzisz.