Po pierwsze, multikonta są naruszeniem regulaminu Sadola. Po drugie, ta nowa strategia aby sugerować równość obu stron bo ludzie już nie łykają propagandy wprost pro-kacap też już się opatrzyła.
Po pierwsze, multikonta są naruszeniem regulaminu Sadola. Po drugie, ta nowa strategia aby sugerować równość obu stron bo ludzie już nie łykają propagandy wprost pro-kacap też już się opatrzyła.
O czym Ty do na mnie mówisz dziecko? Nie potrzebuje mieć multikont, bo nawet nie wiem w jakim celu miałbym mieć. Dla piwa? 🤣🤣🤣
Wyjdź z piwnicy i porównaj mentalność ludzi z obu krajów. Nie odróżnisz ruska od ukra. Z daleka poznasz po ryju bolszewików I nie odróżnisz jednego od długiego, bo z tej samej kadzi są.
Snuj dalej swoje historię, ale tym razem poruszaj głową w lewo i prawo, żeby te kulki co masz w głowie, zaczęły się od siebie odbijać, to pomogą Ci w wymyślaniu swych teorii.
podpis użytkownika
i tak mnie jebie twoje zdaniePiwa na sadolu nic nie dają. Chodzi ci o rubelki, ale na szczęście one też już niedługo nie będą nic dawać. Już nawet kartoszki się wam kończą; weszły kontrole cen, a przez to będą dużo większe braki jak rolnicy i importerzy wyjdą z interesu (bo nie da się produkować jeśli zysk jest ujemny). A bez kartoszków nie ma wódki, a bez wódki wasz kraj upadnie.O czym Ty do na mnie mówisz dziecko? Nie potrzebuje mieć multikont, bo nawet nie wiem w jakim celu miałbym mieć. Dla piwa? 🤣🤣🤣
Taaak taaak. I pewnie jeszcze NSDAP to byli sami żydzi? Ukraińcy z bolszewikami zawsze walczyli, jedyna grupa która po latach walk głównie z nimi, zawarła chwilowy sojusz, to byli machnowcy — ale i tych oczywiście bolszewicy zdradzili i zaczęli masowo mordować. Poczytaj historię Ukrainy pod zaborem sowieckim.Wyjdź z piwnicy i porównaj mentalność ludzi z obu krajów. Nie odróżnisz ruska od ukra. Z daleka poznasz po ryju bolszewików I nie odróżnisz jednego od długiego, bo z tej samej kadzi są.
podpis użytkownika
Powiedzcie proszę że pogib.