Nawet jak "hejtujesz" metal jak 3 letnie dziecko metal to znajdziesz tu coś dla siebie, jest to zbiór genialnych i kultowych riffów z całego świata i z całego okresu trwania metalu.
Nie chce mi się z Tobą rozmawiać, tłumacz to sobie jak chcesz, rap dla mnie nigdy nie był i nigdy nie będzie muzyką, a to jak mnie widzisz gówno mnie obchodzi Jak już napisałem, mów sobie, że jestem brudasem, jebie mnie to strasznie.
Dla mnie największy ogień jest w Caught somewhere in time, Fear of the dark, Dance of death a tutaj tylko jeden kawałek Iron Maiden w dodatku słabo wykonał te Aces High ale i tak piwko.
Nie znalazłem nic dla siebie bo tego ścierwa muzyką nazwać nie można. Po drugie to jest sadistic - codzienna dawka czarnego humoru a nie forum brudasów.
Sadistic to już od dawna nie jest codzienna dawka czarnego humoru tylko codzienna dawka propagandy kanapy i wyzywania wszystkich, którzy się nie zgadzają od lewusów.
Ogólnodostępna część strony (nie wymagająca logowania) jest przeznaczona dla osób, które ukończyły 16 lat.
Niektóre podstrony oraz treści lub ich fragmenty posiadają dodatkowe oznaczenia klasyfikujące je jako przeznaczone wyłącznie dla osób pełnoletnich i wymagające stosownego potwierdzenia.
Rejestracja, zamieszcznie materiałów oraz komentarzy są przeznaczone wyłącznie dla pełnoletnich użytkowników strony.
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie*
* przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc. * wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie