niech mi powiedzą ci co tak cały czas narzekają jak to w Polsce jest źle czego oni właściwie by chcieli ... nie piszcie mi tylko tekstów w stylu "niech politycy przestaną kraść", tylko konkretnie jakich decyzji oczekiwaliby od rządzących
niech mi powiedzą ci co tak cały czas narzekają jak to w Polsce jest źle czego oni właściwie by chcieli ... nie piszcie mi tylko tekstów w stylu "niech politycy przestaną kraść", tylko konkretnie jakich decyzji oczekiwaliby od rządzących
Proszę bardzo:
- zmniejszenie ilości posłów i senatorów
- drastyczne zmniejszenie pensji które są im wypłacane i ogólnie zmniejszenie wydatków na rząd....
- zlikwidowanie wszystkich przywilejów dla sektora z tzw. budżetówki ("wczasy pod gruszą" itp.) - które są wypłacane z moich podatków, a ja od prywatnego przedsiębiorcy nic takiego nie dostaję
- ograniczenie liczby urzędników, którzy de facto nic nie produkują, więc nie ma żadnego zysku z ich działalności
- zlikwidowanie bzdurnych przepisów i koszmarnych opłat które znacznie utrudniają zakładanie i rozwój małych przedsiębiorców, a uprzywilejowują te wielkie