Wysłany:
2013-03-11, 22:42
, ID:
1930304
3
Zgłoś
hahaha...jedyna moja reakcja na ten materiał to rozbawienie.
Proszę was kochani nasi prawicowcy spod znaku łysej głupoty, gdzie widzicie na materiale kobiety z transparentami? Ja widzę paru chłopa (jeśli pyskate dresiki to chłopy..), z zamaskowanymi mordami i jednym transparentem i 1 (chyba, że 2 wraz z tą z Canonem) kobietę, która mi na pobitą nie wygląda.
Dużo szumu, manipulacji słowem i informacjami, odwołujecie się do ogólnych uprzedzeń do lewarów i tęczowych a na materiale ni w ząb tego widać. Nie jesteście w takich artykułach i "materiałach" lepsi od TVNu i innych śmieciowych mediów, tak samo w ciula lecicie, szkoda gadać. Drzazgę w oku bliźnich widzicie a lasu brzóz we własnych to już ni.
Raz, więcej tam pismaków niż "prawdziwych polaków".
Dwa, oglądając enty raz materiał doliczyłem się max 5-6 chłopa (i nie wiem ale zdawało mi się, że dwóch c🤬tych).
Trzy. w 2:43 widać pierwszą kobietę na materiale, na pobitą nie wygląda, w 4:55 widać panny z bilbordem, z czego jedna w brylach zamaskowana (jak na narodowca przystało, pysk lepiej schować bo co mama pomyśli) i pochowana za chustami jak Wielka C🤬ta Mama Fatima, potem dwie panny, których mordy ledwo widać pod wielkimi puchatymi czapami a'la papacha.
Chyba wolę pooglądać TVN jednak, oni jak już manipulują faktami i materiałami to robią to profesjonalnie i ryje im widać.
Tak samo k🤬a zakłamani jak Rząd, Media, wszystko będzie dla was k🤬a dobre, sprawiedliwe, katolickie i demokratyczne jak będzie działaś na waszą korzyść.
A już najbardziej bawi mnie pyskaty dresik z psiarnią w tle.
Sorry ale jak ONR/NOP inne narodówy idą komuś wp🤬lić czy zrobić rozróbę to są na to materiały gdzie widać kto brukiem rzuca, tu GÓWNO WIDAĆ.
Pozdrawiam pseudo-reporterzy.
Przepraszam, za wstęp (tam pobieżnie liczyłem osoby na materiale, nie skasowałem.