Synku, na wszystko sam zapracowałem, jestem managerem w korpo i mam firmę spedycyjna, jeżdżę lansiarską beemką i mieszkam w apartamencie za milion - a jakiś parobek mi powie ze jestem niewidoczny
Aha, no i jedyne forum na jakim się udzielam to sadistic xD C🤬jowy z ciebie szaman
Synku, na wszystko sam zapracowałem, jestem managerem w korpo i mam firmę spedycyjna, jeżdżę lansiarską beemką i mieszkam w apartamencie za milion - a jakiś parobek mi powie ze jestem niewidoczny
Aha, no i jedyne forum na jakim się udzielam to sadistic xD C🤬jowy z ciebie szaman
Typowy polski budowlany cep. Tu nie ma co się śmiać. Polaczki zawsze 100 lat za murzynami...
podpis użytkownika
Ale wiesz, że po wstawieniu takiego gówna już nie możesz się śmiać z Halmana...?
podpis użytkownika
☣ 404 tits not found ☣Synku, na wszystko sam zapracowałem, jestem managerem w korpo i mam firmę spedycyjna,
jeżdżę lansiarską beemką i mieszkam w apartamencie za milion - a jakiś parobek mi powie ze jestem niewidoczny
Weź się za pożyteczną robotę, pasożycie. Robienie w korpo to tak jakby kraść - ale co ty k🤬a możesz wiedzieć, p🤬do.
Na co zapracowałeś i czym się niby różnisz .
A ja powiem tak: Sprawdzam.
No to mam oburzonych chłopów pańszczyźnianych
Widać żeście leszcze, bo normalny facet by pomyślał "o, koleś ma tak samo jak ja" a wy się aż posmarkaliście xD
To teraz pośmiejmy się z ciebie:
No to mam oburzonych chłopów pańszczyźnianych
Widać żeście leszcze, bo normalny facet by pomyślał "o, koleś ma tak samo jak ja" a wy się aż posmarkaliście xD
.... jestem managerem w korpo...
Aha, no i jedyne forum na jakim się udzielam to sadistic xD ch*jowy z ciebie szaman
podpis użytkownika
Żyj dalej w swojej bańce.
Jesteś zwykłym pajacem i nikim więcej nie masz szacunku do ludzi i sam na niego nie zasługujesz kiedyś tez się śmiałeś ze śmieciarzy za ich prace pod którymś filmem pamietam cię jak byś był menadzerem w korpo i miał firmę spedycyjna nie miał byś czasu na siedzenie na sadisticu i dodawanie c🤬jowych komentarzy każdemu kto pracuje i zarabia uczciwie należy się szacunek bez względu na to kim jest no chyba ze kradnie albo zeruje na zasiłkach i żyje na koszt państwa
Po to ją stworzyłem, nie zamierzam z niej wychodzić
Synu, to lewactwo wmówiło wam ze szacunek należy się każdemu z góry, a tak nie jest i nigdy nie będzie. Na szacunek trzeba zasłużyć, także wracaj na frajernie z resztą pastuchów z wcześniejszych komentów