Musiałem założyć konto, żeby móc wtrącić swoje trzy grosze.
Powiem tak. Sam posiadam kilka rzeczy od apple. Przede wszystkim iPhona, bez którego nie wyobrażam sobie teraz funkcjonowania. Powiem więcej. Jestem pewien, że większość osób, która kupiłaby ten telefon miałaby poważny problem z przesiadką na coś innego. iOs, czyli system na którym oparty jest ten aparat jest najstabilniejszy ze wszystkich systemów jakich kiedykolwiek używałem. Nic się nie wiesza, nie przycina, mogę łatwo zarządzać swoimi sprawami. Dodatkowo jako, że prowadzę własną firmę koszt tego urządzenia nie był dla mnie niczym strasznym. Fakt, faktem muszę zapłacić większy abonament, ale pozawala mi to na ucieczkę od VATu więc nie ma problemu.
Jeśli chodzi o iMac, macbook etc. Wszyscy zawsze bulwersują się ogromnymi kosztami urządzenia. Jednak nikt nie zwrócił uwagi na to, że razem ze sprzętem otrzymujemy pakiet programów za kilka tysięcy złotych. Dodatkowo każdy zakupiony program możemy wykorzystać na wszystkich urządzeniach, które posiadamy (tyczy się to samego systemu). Niestety microstoft nie daje nam takiej opcji.
To tyle. I bez spiny Panowie (i Panie). Niech każdy pilnuje swojej kieszeni i nie będzie problemu. Jak kogoś stać niech kupuje. Przecież nie trzeba się denerwować
5.