Gdyby nie inwazja kacapskiej hordy do takich scen by nie dochodziło. A służby robią co do nich należy.
ale co było ściemą? ludzie którzy umierali gdy do chorób przewlekłych doszedł im wirus, czy ludzie którzy umierają od rakiet i dronów? jak można powiedzieć, że wojna to ściema, skoro na samym sadolu masz setki filmów, że wojna się dzieje i toczy?
Jak wybuchnie wojna to u nas będzie to samo
No, wśród ukrów do do nas sp🤬olili napewno.
A teraz poważniej- jak myślisz, ze kacap się porwie na żydowsko- niemiecko-jankeskie "kondominium" zwane przez ujemnonapletkowych pieszczotliwie Polin, w którym brak jakiejkolwiek radzieckiej partyznatki (chyba, że mówimy o kadyrowcach zakamuflowanych w ośrodkach dla uchodźców) to masz tak samo zj🤬y łeb jak każdy co wkladał kaganiec
I przyjął szpeconkę i do tego wydziarał sobie QR.
walczyć każdy chce, tylko umierać nie chce nikt
ja bym mogła iść na wojnę, mam skłonności samobójcze, było by przyjemne z pożytecznym
iść na wojnę, mam skłonności samobójcze, było by przyjemne z pożytecznym
nas będzie to samo
Polska jest, jaka jest, innej nie ma. Jak wam się nie podoba, to gówno jesteście, a nie patrioci.
tak to jest , ludzie nie mysla patrza sie przez pryzmat krótkowzrocznosci
gdzie masz wojne w całym kraju, smiechu warte i tak od trzech lat
Ahh, nie ma to jak rozmowa z głupcem, któremu telewizor wmówił, że należy do intelektualnej elity zachodu Będziesz bronił tej zj🤬ej narracji bo w przeciwnym wypadku wyjdzie jaki jesteś ułomny a to jedyne co Ci w życiu zostało.
Ukraińcy dogadali się z Jelcynem w sprawie suwerenności. Wpisali sobie w deklarację niepodległości, że pozostaną krajem neutralnym i nie zrzeszonym żadnymi paktami militarnymi. Taki był układ, tak sobie zapewnili suwerenność. W takim duchu od zawsze działa Szwajcaria, i nawet na j🤬ych Hamburgerzych uniwersytetach uczyli, że neutralność państw rozdzielających blok Warszawski i Natowski to klucz do bezpieczeństwa Europy... ale przyjdzie taki Sławomir z szabelką i będzie pokrzykiwał, że może handlować i tworzyć sojusze z kim chce. No więc masz k🤬a. Turysta bambinista, który spotkał na szlaku niedźwiedzia i jego "prawa" zostały szybko zweryfikowane. Szkoda tylko, że ta masa głupców przegłosowała garstkę ludzi, którzy doskonale wiedzieli jak to się skończy, ale młot spadł na wszystkich bez wyjątku. W Polsce skończy się to tak samo jak będziemy dalej się dawać zastraszać mitycznym imperializmem Rosji i wybierać pop🤬leńców do sejmu. Europa spłonie w wojnie, Hamburgery będą się tylko przyglądać po cichym opuszczeniu NATO, a potem wjadą na białym koniu na zgliszcza tak jak w IIWS żeby na kolejne pokolenia batożyć i doić Europe.
P🤬leni imbecyle k🤬a z prawem do głosu.
jeśli nie dostrzegasz analogi obecnej sytacji do sytuacji z 38 roku to weź ty lepiej zajmij się plewieniem grządek, a nie tematami geopolitycznymi
podpis użytkownika
Kto rządzi przeszłością, w tego rękach jest przyszłość; kto rządzi teraźniejszością, w tego rękach jest przeszłość.Problem jest w tym, że Ty nie dostrzegasz, że to USA dąży do wojny w Europie, i to oni prowadzą politykę imperialną. Odsyłam do hasła w wikipedii: imperializm, a potem ocenę działań wojennych oraz polityki zagranicznej USA i Rosji na przestrzeni ostatnich kilku dekad. Jak się tak palisz do wojny to zasuwaj na wschód i walcz, a może już tam jesteś i dlatego tak bardzo zachęcasz resztę Europy do przyłączenia się?
walczyć każdy chce, tylko umierać nie chce nikt
ja bym mogła iść na wojnę, mam skłonności samobójcze, było by przyjemne z pożytecznym
ja mam tylko taką małą prośbę jak już będziesz się zabijać to czy mogłabyś to nagrać tak żeby ktoś to potem wrzucił na sadola ?? Będę miał do czego walić konia " z góry dziękuję i życzę powodzenia
podpis użytkownika
God send us a massage: if you can't take a joke go fack yourself!