podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<normalnemu na umyśle człowiekowi wystarczyło by jedno zdanie by w nim zamknąć twój popieprzony opis...
normalnemu na umyśle człowiekowi wystarczyło by jedno zdanie by w nim zamknąć twój popieprzony opis...
podpis użytkownika
Dulce et decorum est pro patria mori.
Piszę w sposób niekonwencjonalny (popieprzony też jest niekonwencjonalny) ... źle, piszę używając kwiecistych sformułowań, źle ... piszę frazesami ... źle, co więcej ... czasami nie piszęTeż źle
![]()
Cały czas chcę ci dać do zrozumienia że wystarczy już z twojej strony "wyrabiania unikatowego stylu", naprawdę wystarczy... przejdź na normalne opisy (ktoś powie a co jest wyznacznikiem "normalności"? odpowiedz jest prosta - zdrowy rozsądek i umiar) bo generalnie doceniam ilość materiałów które tutaj wrzucasz i myślę że mógłbym cię lubić gdybyś po prostu znormalniał zamiast strugać delikatnie mówiąc pojeba. Jakąś popularność tutaj zdobyłeś (o to zapewne ci chodziło) więc czas na zwrot akcji; trzeźwe, treściwe i normalne opisy Fantastico i będzie już "fantastico".
nie ważne jakby to było debilne to jest jego sprawa
Tutaj tkwi całe zło twoich opisów i tytułów. Jeśli ktoś jest analfabetą i pisze żaba przez RZ to go będę j🤬 śmiechem, jeśli ktoś strzeli ewidentną literówkę, źle postawi przecinek itp nawet tego nie zauważę.
Ale jak ktoś specjalnie i rozmyślnie kaleczy język (w twoim przypadku zj🤬ą składnią) by być oryginalnym i przypodobać się dzieciarni to wybacz ale będę walczył z nim o, jak sam napisałeś; "ogólnie przyjęte schematy i poziom prezentowany przez większość". Bo to nie jest tylko twoja sprawa gdzie publikujesz te debilizmy. Potem taki młody człowiek nie będzie umiał się porządnie nawet wysłowić nie mówiąc o napisaniu czegoś bardziej skomplikowanego a wszyscy inni starsi nie mogą na te opisy po prostu patrzeć... Dbajmy o własny język bo kaleczenie go to jak sranie na publiczny chodnik po którym wszyscy chodzimy. A co do inwektyw z mojej strony - to sposób na oczywiste podk🤬ienie antagonisty, zmuszenie go dyskusji nawet ostrej byle by skutecznej. I piszę jak równy do równego - (zobacz jakie mamy tutaj czasowe staże - identyczne); człowieku ogarnij się, co sobie wypracować miałeś już to zrobiłeś i zacznij pisać normalnie bo to jednak nie tylko twoja sprawa.
Tak, napiszę to: po prostu cię proszę jak człowiek człowieka o normalne pisanie... jeśli sobie tego nie weżniesz do serca to oczywiście nic ci nie zrobię ale pozostaniesz dla mnie gimnazjalną maskotką czyli najzwyklejszym durniem jak i dla innych nieco mądrzejszych sadoli...
zrobisz oczywiście co uważasz, chcesz być traktowany normalnie - traktuj innych normalnie bo i tak ważniejszy od mojej osobistej oceny będzie czas który cię zweryfikuje