"mogę zatankować za 50 i mi oddasz?" kurczę, nie rozumiem. Pożycza auto, ma problem z tankowaniem, być może jedzie gdzieś z koleżanką załatwić własną sprawę lub dla własnej przyjemności i ją widocznie stać bo przecież czymś musi zapłacić a jeszcze chce wycyganić ojca/chłopaka na 50 zł... a jak ją nie stać na jeżdżenie to niech nie jeździ, proste.
Szk🤬a no jasnowidz... A może jedzie temu komuś coś załatwić do kogo dzwoni, k🤬a może c🤬j wie co, akurat to Ciebie powinno obchodzić. W filmiku chodzi o to że nie umie sobie poradzić z tankowaniem i tyle. Na co komu te domysły, no ja p🤬lę ż🤬dostwo się szerzy na sadolu bo nie jesteś sam co do kasy sie przyp🤬ala(ale Twój koment jest najbardziej godny cytowania)... co jest bardzo smutne."mogę zatankować za 50 i mi oddasz?" kurczę, nie rozumiem. Pożycza auto, ma problem z tankowaniem, być może jedzie gdzieś z koleżanką załatwić własną sprawę lub dla własnej przyjemności i ją widocznie stać bo przecież czymś musi zapłacić a jeszcze chce wycyganić ojca/chłopaka na 50 zł... a jak ją nie stać na jeżdżenie to niech nie jeździ, proste.