Hmm...zastanawia mnie, niby kartka z informacją po polsku, a na Volvo po prawej żółta rejestracja.
fake fake fake, zapomniałem ze jak sie w paincie dodaje tekst to wokół tekstu robi sie pikseloza, fake fake fake(
 wchodzi na sklep robi burdę, że paliwo jest xyz... no to zabieram dupsko jako jedyny facet na całej stacji otwieram klapke od wlewu a tam jak wół Pb 95/98 i pytam się blondynki jak pani wcisnęła tutaj pistolet od ON (diesel ma grubszą końcówkę, żeby nie wszedł do baku benzyniaka), a ona na to, że nie chciał wejść to lejek kupiła
  wchodzi na sklep robi burdę, że paliwo jest xyz... no to zabieram dupsko jako jedyny facet na całej stacji otwieram klapke od wlewu a tam jak wół Pb 95/98 i pytam się blondynki jak pani wcisnęła tutaj pistolet od ON (diesel ma grubszą końcówkę, żeby nie wszedł do baku benzyniaka), a ona na to, że nie chciał wejść to lejek kupiła   moja mina bezcenna
  moja mina bezcenna