Rok 2020. Na stację benzynową podjeżdża samochód. Wysiada z niego przeciętnie ubrany facet i mówi do pracownika:
- Do pełna poproszę.
- Ooo, pan to chyba w lotto wygrał...
Tankuję zawsze jak mam poniżej połowy baku, więc mogę na kozaku do pełna A poważnie, to jednak jakoś łatwiej wyciągnąć za jednym razem 150zł niż 250zł - wychodzi na jedno, ale mniej dołuje. Zaś tankowanie od połowy do pełna jest lepsze niż od zera do połowy, bo można sobie spalanie policzyć
Tutaj synu widzisz jak Polak potrafi z przeciętnie interesującego dowcipu rozwinąć debatę na temat sensu tankowania za 20 zł, i wpływu tej decyzji na twoje życie...
w moim przypadku zalanie do pelna kosztuje mnie srednio 230zl i robie to 2-3razy w misiacu, wiec nie sadze zeby za 8 lat w lotto byly takie kwoty do wygrania a i malo prawdopodobne zeby benzyna poszla w gore az tyle. kawal niskich lotów, moze i dobry dla takich co zyja z zasilku lub z puszek.
Ogólnodostępna część strony (nie wymagająca logowania) jest przeznaczona dla osób, które ukończyły 16 lat.
Niektóre podstrony oraz treści lub ich fragmenty posiadają dodatkowe oznaczenia klasyfikujące je jako przeznaczone wyłącznie dla osób pełnoletnich i wymagające stosownego potwierdzenia.
Rejestracja, zamieszcznie materiałów oraz komentarzy są przeznaczone wyłącznie dla pełnoletnich użytkowników strony.
Serwis ma charakter prześmiewczy, często sarkastyczny i ocierający się o czarny humor, z tego powodu nie będzie on odpowiedni dla każdego, a opisy materialów i komentarze do nich należy traktować z dużym dystansem.
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie*
* przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc. * wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie