Cz🤬ch pierwszy zaatakował białego dusząc go ale to białych wyprowadzili ze studia - FUCK LOGIC.
Czy wyście ludzie na głowy poupadali? Słyszeliście ten ściek, jaki wypływał z ust tych skinheadów? Dziwicie się, że Czarny zaatakował? Wy byście siedzieli spokojnie, jakby na was pluto?
Ogarnijcie się, bo ciągle mam Sadisticowców za ogarniętych ludzi, ale trzeba myśleć otwarcie a nie z klapkami na oczach jak koń pociągowy.
Czy wyście ludzie na głowy poupadali? Słyszeliście ten ściek, jaki wypływał z ust tych skinheadów? Dziwicie się, że Czarny zaatakował? Wy byście siedzieli spokojnie, jakby na was pluto?
Ogarnijcie się, bo ciągle mam Sadisticowców za ogarniętych ludzi, ale trzeba myśleć otwarcie a nie z klapkami na oczach jak koń pociągowy.
podpis użytkownika
Ola gringoCzemu tak się prowadzący spiął na "Jerrego Kinga"? Kto to był? Oświeć ktoś moją ignorancję a dam piwo.
Dobra dobra nie p🤬l głupot... Jak się nie ma nic mądrego do powiedzenia lub jest się zbyt głupim żeby się inteligentnie odgryźć to się zachowuje jak ta małpa... Dlatego pytam się jesteś idiotą i w każdej rozmowie rzucasz się z łapami bo nie rozumiesz większości słów, których ludzie używają w rozmowie z tobą?