w tv cisza?! No kto by pomyślał! Zaraz zima i wirusek to będzie głośno. Większość mediów głównego szamba jest żydowska, więc proponuję sprzedać telewizor i się nie przejmować tym co tam p🤬lą.
w tv cisza?! No kto by pomyślał! Zaraz zima i wirusek to będzie głośno. Większość mediów głównego szamba jest żydowska, więc proponuję sprzedać telewizor i się nie przejmować tym co tam p🤬lą.
Wiesz co.. ?
WYobraź sobie że jednak ludzie przeżywają smierć Elki w UK.
I srał pies że akurat w gdzieś w dziurze się tłuką Hindusi i Pakistańczycy.
Niestety masz widać zbyt wąski 'umysł' żeby to ogarnąć.
W tv cisza
Bo kilku debili się nap🤬la na ulicy
Nieźle macie naj🤬e w główkach, syndromy oblężonej twierdzy
Wszyscy to zydzi i chcą nas zabic
Tylko JEDNA WIELZGA BOLZGA NARODOWA
Widzisz nacjoprzyglupie, jakos nie oglądam tv a jak w szpitalu leżałem to prawie zdechlem na tego „wiruska”. To ze wyłączysz debilu tv nie znaczy ze coś przestaje istnieć ale od debili „patriotów” nie spodziewam się więcej niż to ze jak schowają twarz za rękoma to myślą ze są niewidzialni.
Wszyscy to zydzi i chcą nas zabic
Tylko JEDNA WIELZGA BOLZGA NARODOWA
Widzisz nacjoprzyglupie, jakos nie oglądam tv a jak w szpitalu leżałem to prawie zdechlem na tego „wiruska”. To ze wyłączysz debilu tv nie znaczy ze coś przestaje istnieć ale od debili „patriotów” nie spodziewam się więcej niż to ze jak schowają twarz za rękoma to myślą ze są niewidzialni.
podpis użytkownika
sarna23dotcom.wordpress.com/kinowanie/Ja się nie zaszczepiłem i przeszedłem dwa razy. Bezobjawowo