Wysłany:
2014-02-13, 10:51
, ID:
2947716
3
Zgłoś
Osobniki które rzekomo przeczytały program Korwina powinny najpierw nauczyć się czytania ze zrozumieniem.
Dla KNP i JKM celem jest utworzenie TANIEGO państwa, gdzie będzie panowało PROSTE prawo.
Osobiście nie mam za dużo do zarzucenia JKM, bo jego najważniejszym celem jest zlikwidowanie sytemu który nas zadłuża i będzie zadłużał w nieskończoność.
Ale wracając na ziemię, niestety panuje demokracja i byle idiota ma tyle samo do powiedzenia co geniusz.
Najstraszniejsze jest to, że mimo powszechnego dostępu Internetu-wolne media (co nie było możliwe od zarania dziejów) ludzie nadal są debilami co można zauważyć w prostackich komentarzach o JKM odnoszących się do rzekomego elektoratu - gimbazy. Matołom przypominam, że gimnazjum ma zakres wiekowy 13-16, więc nie mają praw wyborczych, chyba, że ktoś kiblował jak co niektórzy tu obecni:).
Cholernie smutne jest to, że ten bandycki i nienormalny system trzyma nas wszystkich za jaja tak mocno, że nawet sami sobie stajemy się wrogami. Chciałbym mieszkać i umrzeć w tym kraju, jednakże pozostaje mi myślenie o co najmniej innym kontynencie. Lewactwu gratuluję i życzę miłego niewolnictwa.
pozdrawiam,
mój ból dupy