Każdy może grać na gitarce czy instrumentach bo liczy się tam tylko refleks, żeby grać na takim czymś trzeba mieć wiedzę. Hendrix może mu buty czyścić.
podpis użytkownika
Mam plastikowy pas mistrzowski i jestem k🤬a fest!
masz takie pojęcie o tym jak o dj-ach. prawdziwy dj z powołania powinien/zdaje egzamin nawet z historii muzyki, a co dopiero wiedza o interwałach. chyba, że mówisz o takich pseudo psach jak ten na filmie...
@pankracy19
@mikel1994
Ręce mi opadają, myślicie, że Hendrix wiedział co to konsonans i dysonans??? K🤬a ledwo podstawówkę skończył, a z muzyki miał pałę. Po prostu nauczył się grać od jakiegoś ziomka i tyle. Nie kwestionuję, że grał zajebiście, bo po prostu miał talent. Nie p🤬lcie mi tu o setkach lat, harmonii itd. Jimi grał non stop na LSD, alko i innych dragach więc po prostu była to muzyka naćpanego murzyna.
Jak myślisz co by o nim i jego muzyce, którą tak chwalisz, powiedział Strauss czy Mozart? Muzyka się zmienia wraz z postępem czy Ci się to podoba czy nie.
Tak więc nie p🤬l farmazonów, tylko zap🤬laj na dyskotekę dla metalów i nap🤬laj pogo.
ps. Nie, nie jestem dresem, ani techno mułem. Po prostu wk🤬iła mnie Wasza ignorancja.
podpis użytkownika
"Kto się przezywa ten sam się tak nazywa pajacu j🤬y"