mscicielzLitwy napisał/a:
dawaj oryginalny glosik twojej dupci.
i oczywiscie oryginalne cycki dupci
Chciałbyś posłuchać moich pierdów i pooglądać moją dupę pedale?
Dzwoń do fundacji "mam marzenie", może Ci lobotomie w zamian zaproponują - tak czy inaczej będziesz spełniony
vass napisał/a:
K🤬a jak by u nas tak latali ludzie z filmami, że ktoś komuś zajechał drogę, przejechał na czerwonym itp. to na komendach by kolejki stały.
Też się wk🤬iam na cwaniaków, ale zapierdzielać z filmem na psiarnię, to by mi się nie chciało
Bo jesteś frajerem, a oni tak mają, że wolą zap🤬lać do pracy, zamiast legalnie przytulić gotówkę którą inny frajer dla nich zapracował...
enduroboy napisał/a:
a w polsce to bys wp🤬l dostal
Może bym dostał, a może bym spuścił - liczę się z konsekwencjami... Co nie znaczy, że dam sobie komuś na głowę wchodzić, tylko dlatego, że ma większą masę. Morda nie szklanka...
Tabernak napisał/a:
Eee ... na fimie widać, że to 100% UK. A buc w bejcy c🤬ty. Am I right?
Right...
Konar91 napisał/a:
Na wyspach aż takie problemy robią za naruszenie komuś ryja? Nie mieszkałem nie wiem ;<
Wystarczy kogoś popchnąć i już masz problemy za napad...
dumad napisał/a:
autor chyba chce naprawić cały świat
ile razy jeżdżąc po warszawie napotykam takie sytuacje, ale jakoś nikt nie wychodzi robić zdjęć blachy.
Tacy leniwi jesteśmy
Ktoś musi, skoro większość to p🤬dy bojące się zareagować, a jedynie przez internet zgrywają cwaniaka... Co można o tobie powiedzieć, jeśli boisz się wziąć odpowiedzialność za swe otoczenie? Albo będziesz panował nad swą rzeczywistością, albo ona zapanuje nad tobą. Jak już wspominałem, w Polsce załatwiam sprawę inaczej...
Aruś napisał/a:
Byś te włosy ściął.
Spróbuj mnie zmusić...
KrisC napisał/a:
Postąpiłeś z klasą i na jak najbardziej wysokim poziomie zachowując kulturę, ale jednak przyjemniej by się oglądało jakbyś mu jebnął...
Thx. Pewnie i ja bym się przyjemniej poczuł, ale wtedy to ja miałbym wyrok (jakby doszli do tego co ćwiczyłem w przeszłości, to dodatkowo by mnie to obciążało)
Uurion napisał/a:
jesteś p🤬dą i frajerem skoro nie potrafiłeś sprawy załatwić sam na miejscu tylko poszedłeś jak dziećko poskarżyć się na policję. Sam kiedyś będziesz w takiej samej sytuacji jak ten gośc tylko trafisz na kogoś kto p🤬da nie jest i wp🤬l dostaniesz pedale... pozdawiam
Nie będę w takiej sytuacji bo nie zachowuje się jak debil - martw się raczej o siebie. Ponadto powiedz mi to w twarz suko, bo jak na razie sam zachowujesz się jak p🤬da, chowając się za internetem, ja przynajmniej wyszedłem ze swego auta gotowy na wszystko, by bronić swej racji...
Jak bardzo chcesz mi udowodnić jaki z ciebie twardziel, to będę w Polsce na najbliższym Castle Party - poszukaj mnie tam po nicku, to ktoś ci mnie wskaże.
magicgarage napisał/a:
"W Polsce prawo pozwalało by mi wyciągnąć typa z samochodu przez najmniejsze okno " . Chyba z kraju wyjechałeś w latach 90' . A po drugie strach by Ci nie pozwolił ,przynajmniej z tymi kudłami .
USTAWA z dnia 6 czerwca 1997 r.; Kodeks karny - część ogólna; Rozdział I: Zasady odpowiedzialności karnej
Art. 1.; § 2. Nie stanowi przestępstwa czyn zabroniony, którego społeczna szkodliwość jest znikoma.
Kodeks postępowania administracyjnego; Dz.U.2000.98.1071 t.j. - Ustawa z dnia 14 czerwca 1960 r. Kodeks postępowania administracyjnego: Art. 7. Zasada prawdy obiektywnej
W toku postępowania organy administracji publicznej stoją na straży praworządności, z urzędu lub na wniosek stron podejmują wszelkie czynności niezbędne do dokładnego wyjaśnienia stanu faktycznego oraz
do załatwienia sprawy, mając na względzie interes społeczny i słuszny interes obywateli.
Tak się bałem, że nie mogłem się przestać trząść, ale zrobiłem tak jak radziłeś - zamknąłem się w samochodzie, wczołgałem pod fotel pasażera oraz zacząłem chlipać cichutko i ssać kciuka - rzeczywiście pomogło.
mike83 napisał/a:
Dobrze że takie p🤬dy wyjechały z Polski , ale pewnie dobrze wiedziałeś że to nie jest kraj dla takich ludzi jak ty .
Nie martw się, nie tęsknij... Wracam jeszcze od czasu do czasu r🤬ać twoją córkę i naprawiać takich debili jak ty...
Qbuniu napisał/a:
J🤬y lewacki pomiot,(...)

?? swoje zboczenia praktykuj w domu, nikt tu nie jest zainteresowany twoim onanizmem...
thqpo napisał/a:
W sumie to byś mu nie dał rady wp🤬lić, tak jak ktoś nade mną napisał. Tak sobie myślę... Rosja to dziwny kraj, ale tam nikt by się po sądach o takie gówno nie ciągał. Sprawa została by załatwiona na miejscu za pomocą gazrurki/pałki teleskopowej/gazu pieprzowego/pięści.
"Pogański" kraj wymaga "pogańskich" obyczajów (z całym szacunkiem dla pogan)...
Sporo tych waszych komentarzy, zatem odpowiadać będę od teraz jedynie na te inteligentne, hejterzy mogą sp🤬alać...
Ps: Tak, B-ham.