Oto wynik nauczania historii w szkolach... puste daty i smecenia nauczycieli daja swoje efekty. Nie bronie takze tych debili, ktorzy pochlonieci terazniejszoscia, nie wiedza nic o przeszlosci, tym samym rujnujac swoja przyszlosc...
W Anglii tacy idioci przynajmniej nie idą na studia. Kończy zawodówkę i ma robotę. A jak jest u nas? Pójdą debile na politologie albo na socjologie i będą mieli magistra.
Kurde, mnie w Belgii nie uczyli o historii Polski, a wiem więcej niż te tępaki. Ja nie mogę uwierzyć, że są w Polsce tacy debile, zawsze sądziłem, że poziom nauczania był u Was lepszy.
Generalnie to chodzą w weekend po sopocie okolo 22 i pytają podpitych ludzi. Swoją drogą też uważałem, że ludzie są podstawieni, do dnia w którym wystąpiła tam moja kuzynka.
To jest ustawione, ludzie są podstawieni...przecież nie można być aż tak głupim.
takie materialy powstają w ten sposób że kręcą materiał np. przez 3 godziny. 90% ludzi odpowiada na pytanie dobrze ale znajdzie sie 10% idiotów z których da się pare minutek skleić do filmiku :p
Ogólnodostępna część strony (nie wymagająca logowania) jest przeznaczona dla osób, które ukończyły 16 lat.
Niektóre podstrony oraz treści lub ich fragmenty posiadają dodatkowe oznaczenia klasyfikujące je jako przeznaczone wyłącznie dla osób pełnoletnich i wymagające stosownego potwierdzenia.
Rejestracja, zamieszcznie materiałów oraz komentarzy są przeznaczone wyłącznie dla pełnoletnich użytkowników strony.
Serwis ma charakter prześmiewczy, często sarkastyczny i ocierający się o czarny humor, z tego powodu nie będzie on odpowiedni dla każdego, a opisy materialów i komentarze do nich należy traktować z dużym dystansem.
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie*
* przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc. * wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie