wojtekpwse napisał/a:
Skoro ja nie skończyłem 4 to Wy na zerówce sie zawiesiliście. Liczba mnoga przygłupie jeden z drugim… mówi wami to coś? Chyba nie. Umiesz cokolwiek odmienić czy tylko kali mówić kali jeść? Specjalnie dla was lekcja polskiego: Rowerzystom nie podoba sie twoja pedalska morda. Już lepiej? I nie pyskować szczeniaki tylko wun do szkoły jełopy mongolskie.
Typie, jak się wdepnie w gowno, to się buta wyciera i myje, a ty się w tym gownie tarzasz i jesteś z tego dumny, chwaląc się na lewo i prawo, ze śmierdzisz tym gownem.
Nawet podoba mi się twoje idiotyczne brnięcie w bycie pośmiewiskiem, dostarczasz mi sporo uśmiechu w ten smutny dzień. Jednak z każdym kolejnym słowem, które wypisujesz, coraz bardziej się kompromitujesz i zaczyna mi się robić ciebie żal. Widać po prostu głupi człowiek nie zdaje sobie sprawy ze swojej głupoty, a ja się z niego nieelegancko nabijam. No cóż, z mojej strony koniec tematu, weź słownik do ręki i poproś mamę, żeby ci poczytala o odmianie przez przypadki, na pewno ci to pomoże w życiu. Może mniej osób będzie cię miało za takiego kretyna jak teraz. Nie pozdrawiam.