Szacunek dla niego za swoją pasję, a tak nawiasem panowie i panie, czy jemu uchodzi podtlenek azotu(nitro) przy każdym uderzeniu?, lub jest to jakiegoś rodzaju ciśnienie ?, podobnie jak przy zmianie biegów np. tutaj. Akcja od 1:07
No to teraz tak. Po c🤬ja wrzucać jakiegoś leszcza, co porządnie w manekin nie potrafi przyp🤬olić? Jak ktoś wrzuci np Tysona, bądz innego fajtera to od razu każdy krzyczy, idź z tym na forum sportowe. A chyba lepiej wstawić jakiegoś zawodowca co pokazuje o wiele bardziej skomplikowane kombinacje i przy tym uderza z wlasciwa moca, niz wstawiac pierwszego lepszego leszcza z osiedlowej salki.
Kolega ktory dlugo chodzi na karate opowiadal mi ze jak byli na obozie to mieli go tez z pedałami z tekłondo podczas gdy oni wszyscy ostro nap🤬lali łamali dechy mieli ciezke cwiczenia o ni tylko caly dzien manekina kopali
@rubaszny_rollo jestem ciekaw jakbyś postawił się w takich sytuacji jakby taki rudzielec Ciebie spotkał, czy byś uciekał w podskokach czy byś dostał K.O LUB! wyyj🤬 bombę jak allahy