Barnellini napisał/a:
Nie stworzyłbym z równie prostej jak pytanie przyczyny: żeby odj🤬 taki performance trzeba mieć coś nie tak z głową, a ja chyba zdrowy na umyśle jestem. Chociaż nie mnie tu oceniać
dobra dobra
- 2 godzinne przedstawienie gdzie aktorzy TYLKO i wylacznie posluguja sie odglosami zwierzat i oblewaja sie budyniem
- wystep 1 osobowy, nagi mezczyzna pomalowany na zielono turla sie po scenie krzyczac co chwile : JESTEM POTĘGĄ, JESTEM WIATREM, JESTEM ANANASEM! I tak przez 45minut
- dorosli przebrani za dzieci jedza owsianke, wymioruja i na koniec robia zapasy w tych wymiocinach
- spektakl zatytuowany : NICOŚĆ. Przez 1 godzinę i 35 minut publika gapi sie na pustą scenę. Na koncu pojawia sie napic : KONIEC. Brawa, ludzie zachwyceni rozchodza sie do domow...
- przedstawienie pt. "lista zakupow". W odstępach 2 minutowych - gruba feministka odczytuje lste zakupow. Maslo... 2min ciszy... Jajka... 2 min ciszy... itd
Kazdy spektakl powinien byc dotowany w wysokosci minimum 50k.
Info dla zabłąkanego artysty : wszystkie wymienione wyzej pomysly na przedstawienia objete sa ochrona. W celu nawiazania wspolpracy prosze info na priv. Pobieram 20% kazdej dotacji...