myślę, że obowiązkiem wobec świata jest wsparcie Ameryki chociaż w tym prawie i działanie przeciwko Dianne Feinstein (hańbiąca Polskę - rodzina wywodząca się z Polski). Bo jak tam to jebnie, to nie ma co liczyć na podobne prawa u nas
@Sllipp - jakby w Polsce dali zwykłemu obywatelowi prawo do noszenia broni, to po kilku dniach zostanie posłem byłoby bardziej ryzykownym zajęciem niż przynęta dla snajperów w Afganistanie
90% strzelanin jest w regionach gdzie już jest zakaz posiadania broni. 90% strzelców jedzie na psychotropach takich jak Xanax, Zoloft, Prozac... Ściema, żeby rozbroić społeczeństwo. Wtedy Barry wraz ze swoimi sponsorami z Wall Street będą mogli zrobić co tylko będą chcieli.
@Sllipp - jakby w Polsce dali zwykłemu obywatelowi prawo do noszenia broni, to po kilku dniach zostanie posłem byłoby bardziej ryzykownym zajęciem niż przynęta dla snajperów w Afganistanie
Przynajmniej by się bali, a nie jak teraz - leją z góry moczem na obywateli.
Tam, gdzie można posiadać broń ludzie mają do niej dużo większy respekt.
Hmmm mam ambiwalentne uczucia co do kontroli broni w USA. Nie wiem czy powinni zabronić jej posiadania czy może powinni rozdawać ją za darmo po to tylko aby ten debilny naród sam się zniszczył. Wszak widok Amerykanina z karabinem szturmowych prującego seriami do ludzi jest czynnikiem zwiększającym średnie IQ ludzkości.
Ogólnodostępna część strony (nie wymagająca logowania) jest przeznaczona dla osób, które ukończyły 16 lat.
Niektóre podstrony oraz treści lub ich fragmenty posiadają dodatkowe oznaczenia klasyfikujące je jako przeznaczone wyłącznie dla osób pełnoletnich i wymagające stosownego potwierdzenia.
Rejestracja, zamieszcznie materiałów oraz komentarzy są przeznaczone wyłącznie dla pełnoletnich użytkowników strony.
Serwis ma charakter prześmiewczy, często sarkastyczny i ocierający się o czarny humor, z tego powodu nie będzie on odpowiedni dla każdego, a opisy materialów i komentarze do nich należy traktować z dużym dystansem.
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie*
* przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc. * wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie