Wysłany:
2010-11-10, 20:10
, ID:
441272
Zgłoś
@Cadar
No moja mama piszczała zapewne nawet krzyczała to naturalne przy porodzie. Za to ty jak ja się rodziłem ciągle w kondonie na sznurku od prania wisiałeś. Nic o długich włosach nie napisałem pedale jerychoński. Chodziło mi tylko o jego głos. Może i starałem się zaciekawić i rozbawić czytających o ile mi wiadomo nie jest to zakazane. a ty jak nie masz się gdzie wypłakać bo ostatni chłopak cię zostawił dla takiego długowłosego blondyna czy tam kogoś innego to wybacz me nieodpowiedzialne i raniące cię słowa.
Z całym szacunkiem i poważaniem dla twojej osoby skoro ja chciałem być śmieszny to jaki ty chciałeś być? chciałeś pokazać jaki jesteś groźny zapewne tak samo z kolegami krzyczysz JP na 100% w domu. A jak tata wraca z komendy gdzie ciężko pracował na chleb dla twojej gęby. Styrany wieczorami włazi ci pod kołdrę i załatwia sprawy natury seksualnej i po wszystkim mówi, że jesteś bardzo grzeczny.
Bo jakoś coś że masz 30 lat nie wierze a jak masz to wszystko u góry traci sens tak jak twoje zachowanie bo jesteś 30 letnim człowiekiem bez zasad który wypisuje teksty typu " Jak twoja stara... Twoja matka to pedał..."