momentami brakuje mi Hitlera on by wiedzial co z tym zrobić
Z tobą też wiedział by co zrobić. Tak jak i z resztą Polaków.
A co do rozmów w toku to jak dla mnie jest wszystko robione. I stało sie trochu nudnawe. Pierw sylwusia , potem ten koleś a teraz to. Niedługo zrobi sie drugi Jerry Springer czy jak to sie pisze.
"Przeholowałam troszeczkę ale dobrze że trafiłam do swojego łóżka" (mniej więcej tak to brzmi bo tego bełkotu nie sposób zrozumieć.
K🤬a bezstresowe wychowanie! DO ROBOTY - zamiatać ulice a nie wielbić kobietę konia!
Brakuje ojca ktory by poukładał szybko w glowie pasem...
Ogolnie.. to smiac mi sie chcialo ale przeważa żenada.. Szkoda mi dziewczyny... tej Sysi.. naprawde.. szkoda ze znalazla taki autorytet jak Jola i teraz traktuje ataki na jej osobowosc i zachowanie jak Jola.. zwykla ignorancja i prostactwem... szkoda dziewczyny...
Ale ja bym p🤬l** raz, drugi i obudzilaby sie ksiezniczka z krainy marzeń.
Straszny wysyp nowych użytkowników widzę. I coraz niższy poziom humoru. No w każdym razie, Harda wytrzymuje, każde zjawisko, ale tego ... k🤬a .. nie wytrzymam. To tak ryje psychikę, że ja dziwię się, że ta Drzyzga jeszcze tam nie jebła na zawał czy inną palpitację serca.
Popieram ludzi piszących o bezstresowym wychowaniu. Jak sie dziecku takie coś popuszcza to trzeba być niezłą p🤬dą a nie rodzicem. Po c🤬j rozmawiac z dzieciakiem oderwać go od świata wielkiego brata lepiej isc do rozmów w toku i żalić sie ze jakaś kretynka bez matury jest autorytetem mojej córki..Koń na cukier ciężką harówą tez płaci.. A Jola to setna kretynka która bez talentu bez dosłownie grama ikry robi w tym kraju świetną kariere ale czy to jej wina ze jest sławna czy społeczeństwo jest tak tępe zeby ją promowac?