Wysłany:
2011-08-23, 11:55
, ID:
768984
17
Zgłoś
Ale co wy sie oburzacie na hejterow ?
Jestem informatykiem, wyjechalem za granice i teraz wszyscy mnie od pomywacza wyzywacie ?
W polsce zarbialem 4 000 zl. wyjechalem za granice i w obecnej chwili mam 5 000 euro na miesiac
i co nie jestem teraz nazywac sie polakiem bo wybralem lepsza przyszlosc ?
Mam wielu znajomych co pracuja na zmywaku i co oni maja byc gorsi odemnie ? czmeu bo maja gorsza prace ?
czy moze dlatgo ze wyrwali sie z polski gdzie ledwo wiazali koniec z koncem, a teraz uzywaja zycia?
Wiekszosc osob z emigracji wydaje kase w polsce, buduje domy, kupuje dzialki.Wiec napedza niejako gospodarke ( budowalncy , deweloperzy itp.) ale caly czas bedziemy obrazani przez bande kretynow ktorzy uwazaja ze ten kto wyjechal szukac dla siebie lepszej przyszlosci jest gorszy od nich, gowno prawda.
Chlopaki z filmiku zjarali sie i bawia sie weekand , jak wiekszosc mlodizezy tutaj.
Maja za co wiec co im szkodzi.Niech sie bawia dopuki moga, kiedys beda musieli wrocic do polski do pomiedzy takich hejterow jak wy, ale oni przynajmniej beda mogli powiedziec ze sie wyszaleli, wybawili, a nie pluli po innych polakach na forach.