podpis użytkownika
@Gwardek
Weź skończ i się nie pogrążaj, jak dla mnie jesteś skończonym zerem wyzywając wszystkich pokazujesz tylko jak do Ciebie znajomi odnoszą ( o ile ich masz)/// twoje nagranie? sadistic.pl/zgotowana-woda-w-bmw-vt163222.htm bo coś rejestracja do Lublina pasuje
@marcin3ck
lubisz byc manipulowanym przez media lubiszcala wasza sprzeczke mam w dpie tylko dotknelo mnie te Twoje ''które mają ledwie 2-3 lata są największym zagrożeniem na naszych drogach''. Pol mojej rodziny pracuje w firmach ubezpieczeniowych i mlodzi kierowcy powoduja najgorsze wypadki w skutkach bo trafiaja sie takie nieodpowiedzialne leszcze. Ale gdyby spojrzec na droge to czy nie przyznasz mi racji ze to staruszkowie i kobiety( nie wszystkie) stwarzaja najwieksze zagrozenie? Statystyki tez mowia same za siebie tylko ze przeciez trzeba na czyms zarobic pieniadze. Mlodego zasponsoruje ojciec albo bedzie dorabial nocami. A taki dziadek niestety nie stac go na duze ubezpieczenie. Jezdze od 18 roku zycia jako dostawca i moze nie widzialem jeszcze wszystkiego ale to co wyrabiaja na drogach wyzej wymienieni to szkoda komentowac. I wedlug mnie doswiadczenie doswiadczeniem, ale to czy bedziesz dobrym kierowca czy nie widac juz jak zdajesz prawo jazdy. Tylko wlasnie to jest problem ze na tym egzaminei nie patrza na to czy jezdzisz jak przystalo na dobrego kierowce tylko czy umiesz dostosowac sie do jakze idiotycznych czasami prepisow bez wykazania wiekszych umiejetnosci.
(...) To, że mam prawko niecałe 3 lata, nie oznacza, że nie umiem jeździć. Akurat tak się składa, że mam na koncie grubo ponad 500 tys. km.(...)
podpis użytkownika
zrzutka.pl/ffm2duPrawda jest taka, że 90% wypadków na przejściach spowodowane jest głupotą pieszych. Wyjdzie taka święta krowa przed samą maskę i jeszcze pretensje ma, że się z piskiem hamuje.
Nie wiem jak jest w stanach, ale w Polsce NIE MOŻNA nagle się zatrzymać i ustąpić pieszemu bo stwarzamy tym samym tylko nie potrzebne zagrożenie. Kierowca MA OBOWIĄZEK puścić pieszego jeśli ten zrobił krok na zebrę. Jak mnie wk🤬iają takie tępe dzidy, które z "grzeczności" zatrzymują się przed każdym przejściem jeśli tylko ktoś czeka by przejść na drugą stronę.