@marcin3ck
lubisz byc manipulowanym przez media lubiszcala wasza sprzeczke mam w dpie tylko dotknelo mnie te Twoje ''które mają ledwie 2-3 lata są największym zagrożeniem na naszych drogach''. Pol mojej rodziny pracuje w firmach ubezpieczeniowych i mlodzi kierowcy powoduja najgorsze wypadki w skutkach bo trafiaja sie takie nieodpowiedzialne leszcze. Ale gdyby spojrzec na droge to czy nie przyznasz mi racji ze to staruszkowie i kobiety( nie wszystkie) stwarzaja najwieksze zagrozenie? Statystyki tez mowia same za siebie tylko ze przeciez trzeba na czyms zarobic pieniadze. Mlodego zasponsoruje ojciec albo bedzie dorabial nocami. A taki dziadek niestety nie stac go na duze ubezpieczenie. Jezdze od 18 roku zycia jako dostawca i moze nie widzialem jeszcze wszystkiego ale to co wyrabiaja na drogach wyzej wymienieni to szkoda komentowac. I wedlug mnie doswiadczenie doswiadczeniem, ale to czy bedziesz dobrym kierowca czy nie widac juz jak zdajesz prawo jazdy. Tylko wlasnie to jest problem ze na tym egzaminei nie patrza na to czy jezdzisz jak przystalo na dobrego kierowce tylko czy umiesz dostosowac sie do jakze idiotycznych czasami prepisow bez wykazania wiekszych umiejetnosci.
podpis użytkownika
zrzutka.pl/ffm2du